steven-gerrard

Οι Τούρκοι μας έδωσαν 1/2 σημεία χθες και κλείσαμε τη Δευτέρα με -8.75 μονάδες. Πρώτα το ΣίβασπορΓαλατασαράι δεν άνοιξε ποτέ, πήγε σφιχτά μέχρι το τέλος και χάθηκε το Over 2.5, αντιθέτως λίγο αργότερα το Goal/Goal στο ΓκαζιαντέπΦενέρμπαχτσε βγήκε από το 30′.

Από τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Premier League και Bundesliga θα είναι τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος

Νόριτς – Άστον Βίλα Προγνωστικά

Εμβόλιμη αγωνιστική ξεκινά σήμερα στην Πρέμιερ και το δυνατό μας σημείο προκύπτει στο Carrow Road.  Στις 21:45, η Νόριτς υποδέχεται την Άστον Βίλα και θα στηρίξουμε το νέο εγχείρημα του Τζέραρντ.

Η Νόριτς είναι ανεβασμένη με τον Ντιν Σμιθ, ο πρώην της Βίλα έκανε ντεμπούτο με νίκη-ανατροπή επί της Σαουθάμπτον, πήρε βαθμό με τη Γουλβς, πήρε βαθμό και στο Νιουκάστλ. Δεν άντεξε στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ, έχασε 3-0 και το Σάββατο έχασε εντός από τη Γιουνάιτεντ, σε ματς που πάλεψε πολύ και δεν άξιζε την ήττα.

Αυτή την περίοδο όμως η Άστον Βίλα είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιουνάιτεντ. Έχει γίνει πραγματική ομάδα, με ρόλους και τακτική ισορροπία. Ο Τζέραρντ της έχει αλλάξει την ταυτότητα άμεσα. Έδεσε την άμυνα, την έκανε πιο συμπαγή και κυρίως της έδωσε αυτοπεποίθηση ότι με αυτόν στον πάγκο ανεβαίνει επίπεδο. Έχει το υλικό να κοιτάξει ακόμη και ευρωπαϊκά εισιτήρια, η χημεία της έλειπε. Κέρδισε και τα τρία παιχνίδια στα μέτρα της (Μπράιτον, Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ), πάλεψε με Σίτι και κυρίως με Λίβερπουλ το Σάββατο. Κράτησε την αρμάδα του Κλοπ στο ένα γκολ μέσα στο Άνφιλντ (με πέναλτι) και στο τέλος βγήκε να ψάξει την ισοφάριση.

Υπάρχει διαφορα ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων και με τον Τζέραρντ στον πάγκο η Βίλα μπορεί να παίξει στα ίδια επίπεδα έντασης με τους γηπεδούχους. Είναι επιλογή το διπλό, σε απόδοση 2.35.

Μάιντς – Χέρτα Προγνωστικά

Εμβόλιμη αγωνιστική και στην Bundesliga, όπου θα κάνουμε πονταρισμε με γκολ σήμερα, κυρίως λόγω απόδοσης.

Η Μάιντς κάνει καλή σεζόν, είναι δυνατή στο γήπεδό της (4-3-1) όπου σκοράρει με ευκολία, στο τελευταίο πάτησε τη Βόλφσμπουργκ με 3-0. Το Σάββατο έχασε δύσκολα με ανατροπή στο Μόναχο από την Μπάγερν. Η Χέρτα πήρε βαθμολογική ανάσα με το 2-0 επί της Αρμίνια το Σάββατο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε από το 2-0 σε 2-2 στην έδρα της Στουγκάρδης. Έχει αμυντικά θέματα μακριά εκτός έδρας, σε 8 παιχνίδια δέχθηκε 22 γκολ.

H Μάιντς θα μπει με ορμή στο παιχνίδι, θα πιέσει ψηλά, δύσκολα θα αντέξει αμυντικά η Χέρτα, που έχει όμως την ποιότητα στη γραμμή κρούσης να απειλήσει. Γερμανικό Over 2.5 σε απόδοση 2.04 οφείλουμε να το αγοράσουμε, έστω κι αν αναμένεται δυνατός άνεμος και ομίχλη στο γήπεδο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Μάιντς – Χέρτα | Over 2.5 (2.04 @ Winmasters)

21:45 | Νόριτς – Άστον Βίλα | 2 (2.35 @ Winmasters)