Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Κακή μέρα η Πέμπτη από πλευράς στοιχήματος, αφού καλά είχε διαισθανθεί το κλίμα στην Γουέστ Χαμ, απλά δεν περίμενα να δεχθεί και ένα τέτοιο γκολ και να χάσει κιόλας! Τελείως κατώτερη των περιστάσεων η Γιάμπλονετς. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με αυτά στην Αγγλία να «κλέβουν» την παράσταση, ειδικά όσο προχωράμε στις εορταστικές μέρες, αυτές που μόνο οι Αγγλοι παίζουν ποδόσφαιρο!

Χάρογκεϊτ – Νορθάμπτον Προγνωστικά

Η Χάρογκεϊτ έχασε με 1-4 πριν λίγες μέρες από την πρωτοπόρο της Λιγκ 2, Φόρεστ Γκριν, και γενικώς τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το γήπεδό της, παρά σε αυτό. Απόψε υποδέχεται την δεύτερη της κατηγορίας, Νορθάμπτον, η οποία έχει τρεις σερί νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή στο γήπεδο της Εξετερ. Μάλιστα έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε εκεί, ενώ έχει φύγει νικήτρια και από άλλες δύσκολες έδρες, όπως των Τρανμίρ, Νιούπορτ. Δείχνει φορμαρισμένη, μπορεί να πετύχει άλλη μία νίκη εκτός, κάτι που πληρώνει και σχετικά καλά. Το διπλό της Νορθάμπτον στο 2,77 στην Betshop.

Γκρίμσμπι – Τσέστερφιλντ Προγνωστικά

Στο μεγάλο παιχνίδι της Νάσιοναλ Λιγκ θα πάω με τους γηπεδούχους, που από αουτσάιντερ, βάσει απόδοσης, γύρισαν σε φαβορί, καλοπληρωμένο, κάτι θετικό. Μπορεί η Τσέστερφιλντ να είναι ελαφρώς πιο φορμαρισμένη, αλλά καταρχάς η Γκρίμσμπι είναι πανίσχυρη εντός έδρας, με εφτά νίκες σε οκτώ αγώνες. Επιπλέον οι δύο ομάδες δεν απέχουν και πολύ αγωνιστικά, ενώ η Τσέστερφιλντ ίσως έχει και λίγο το μυαλό της στο κύπελλο, ειδικά από τη στιγμή που κληρώθηκε με την Τσέλσι! Εμπεριέχει ρίσκο το ποντάρισμα, αλλά είμαι διατεθειμένος να το πάρω, ο άσος της Γκρίμσμπι στο 2,69 στην Betshop.

Φόρφαρ – Στέρλινγκ Αλμπιον Προγνωστικά

Στη Λιγκ 2 της Σκοτίας, η Φόρφαρ είναι στην δεύτερη θέση, δύο παραπάνω από την Στέρλινγκ Αλμπιον, την οποία υποδέχεται σήμερα. Εχει τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, εφτά στους 11 πιο πρόσφατους, έχοντας χάσει μόνο από την πρωτοπόρο της κατηγορίας, Κέλτι Χαρτς, αλλά και από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Στο γήπεδό της πάντως παραμένει αήττητη στη σεζόν, με έξι νίκες σε εννιά αγώνες, τέσσερις σερί στους πιο πρόσφατους. Από την άλλη μεριά η Στέρλινγκ Αλμπιον έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, δύο σερί στα πιο πρόσφατα εκτός. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει κάποιος να ποντάρει τον άσο της Φόρφαρ, ειδικά στην τιμή που προσφέρεται, στο 2,11 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Χάρογκεϊτ – Νορθάμπτον 2 (2,77 @ Betshop)

17:00 Γκρίσμπι – Τσέστερφιλντ 1 (2,64 @ Betshop)

17:00 Φόρφαρ – Στέρλινγκ Αλμπιον 1 (2,11 @ Betshop)