Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Χθες η στήλη δεν τα πήγε ιδιαιτέρως καλά, είχαμε το void στον αγώνα Μίλαν – Λίβερπουλ, ενώ το Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ έληξε στο 2-0. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Τσάμπιονς Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά απ’ την αναμέτρηση Αταλάντα – Βιγιαρεάλ. Η Βιγιαρεάλ θα είναι δεύτερη ακόμη και με ισοπαλία. Με ήττα θα είναι τρίτη. Η Αταλάντα θα είναι δεύτερη με νίκη, ενώ με ισοπαλία θα είναι τρίτη. Σε καλή κατάσταση οι Ιταλοί, έρχονται από σπουδαίες νίκες.

Η Αταλάντα έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση, αυτή εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τα δικά της πόδια. Με νίκη θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, έρχεται από θετικό σερί αποτελεσμάτων, είναι σε καλή κατάσταση, θεωρούμε ότι μπορεί να κερδίσει την ασταθέστατη Βιγιαρεάλ, που συνήθως κάνει λάθη στα μεγάλα ματς. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.78 στην Betshop.

Συνεχίζουμε με το ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση. Η Γιουνγκ Μπόις έχει αποκλειστεί απ’ την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι τρίτη και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ αν κερδίσει και παράλληλα ηττηθεί η Αταλάντα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει αλλαγές στην ενδεκάδα, δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, θα παίξει ελεύθερα. Η Γιουνγκ Μπόις παίζει μόνο για τη νίκη, ούτως ή άλλως είναι επιθετική ομάδα, δεν πρόκειται να παίξει «ταμπούρι», καθώς δεν είναι αυτό το στυλ της. Μπορεί να γίνει καλό ματς, επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Αταλάντα – Βιγιαρεάλ 1 (1.78 @ betshop)

22.00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις G/G (1.75 @ betshop)