prognostika stoiximatos 03122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Φορταλέζα – Ζουβεντούδε Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Φορταλέζα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σάντος, όπου και ηττήθηκε με 2-0. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς μπορεί να είχε ευκαιρίες, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχη. Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες στροφές, με το στόχο να είναι η έξοδος στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Επικράτησε στα τρία από τα πέντε τελευταία εντός της (3-1-1).

Μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, η Ζουβεντούδε πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 1-0 της Μπραγκαντίνο, σε εξ αναβολής ματς. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε αρκετά πιο εύστοχη. Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που είναι και ο στόχος της. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις δέκα πιο πρόσφατες εξόδους της (1-4-5).

Μόνο αδιάφορες δε μπορούν να είναι οι δυο πλευρές απόψε, με τη Φορταλέζα να δίνει μάχη για έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες και τη Ζουβεντούδε για την παραμονή στην κατηγορία. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, οπότε και επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.25 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:00 Φορταλέζα – Ζουβεντούδε: Goal/Goal (2.25 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!