standard--liege

Λάθος το διαβάσαμε το ντέρμπι του Merseyside χθες ή μάλλον λάθος διάβασε το ματς ο Μπενίτεθ. Μπήκε να παίξει αυτή τη Λίβερπουλ ανοιχτά στα ίσια, έχανε 0-2 στο 20λεπτό, έφαγε τέσσερα στο τέλος και μας χάλασε το παρολί στο όριο (2 & Under 4.5 είχαμε επιλέξει)… στο δρόμο του για το ταμείο ανεργείας. Πήγαν στράφι το 1Χ & Under 4.5 της Μπολόνια στο 1-0 επί της Ρόμα και το Χ2 της Μπέρνλι στο 0-0 με τη Γουλβς.  Πέσαμε και στη γαλλική μπανανόφλουδα με γκίνια. Βατό, βατότατο Goal/Goal επιλέξαμε στο Μπρεστ – Σεντ Ετιέν, βαλσάμωσε για μεγάλο διάστημα το ματς, η Μπρέστ το έβαλε με πέναλτι και η Σεντ Ετιέν είχε δύο δοκάρια και άστοχο σουτ με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα στο 90′ για το 1-1. Η φιλόδοξη “μπόμπα” μας στο Μπερναμπέου δεν φτούρισε. Τουλάχιστον βγήκε το δυνατό μας σημείο στο St. Mary’s με το Χ2 & Over 1.5 στο ΣαουθάμπτονΛέστερ (2-2) και κλείσαμε την Τετάρτη στις -40 μονάδες.

Μικρό το κουπόνι της Πέμπτης, ωστόσο προκύπτουν αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος από Βέλγιο και Πρέμιερ Λιγκ.

Σταντάρ Λιέγης – Μπέιρσχοτ

Δυνατό σημείο σήμερα από το Βέλγιο, Σταντάρ εναντίον Μπέιρσχοτ για τη φάση των “16” στο Κύπελλο, νοκ άουτ αγώνας με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Στην 12η θέση του πρωταθλήματος η Σταντάρ, δεν έχει ελπίδες και φιλοδοξίες για πολλά, την είσοδο στα playoffs θέλει (στο -2), το Κύπελλο είναι μία ευκαιρία διάκρισης. Με το νέο κόουτς από το ξεκίνημα του Οκτώβρη έχει ρεκόρ 2-4-1, με ήττα το πρόσφατο 3-1 στην Γάνδη. Πριν την πρόσφατη διακοπή πήρε “Χ” (2-2) στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ και επέστρεψε από το break με νίκη 1-0 επί της Έουπεν.

Η Μπέιρσχοτ είναι ουραγός στο Βέλγιο. Βελτιωμένη τον τελευταίο μήνα, έκανε τις δύο νίκες της εντός έδρας, αλλά μακριά από αυτή έχει ρεκόρ 0-3-5 στο πρωτάθλημα με 20 γκολ παθητικό! Είναι στο -4 από τα μπαράζ παραμονής που είναι και ο ρεαλιστικός της στόχος, αφού είναι ήδη στο -8 από τη “σωτηρία”.

Το Κύπελλο μοιάζει με πολυτέλεια για την Μπέιρσχοτ που υποφέρει αμυντικά μακριά από το γήπεδό της, η Σταντάρ είναι βελτιωμένη και περιμένουμε να πάρει τη νίκη πρόκριση. Ποντάρουμε στον άσσο, με -1 ασιατικό χάντικαπ για έξτρα αξία, σε απόδοση 2.31. 

Τότεναμ – Μπρέντφορντ

Δεύτερο ποντάρισμα για σήμερα από το μίνο λονδρέζικο ντέρμπι. Η Τότεναμ βρίσκεται στην αφετηρία της εποχής Κόντε, ο Ιταλός κόουτς προφανώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να περάσει πλήρως τα δικά του συστήματα, ωστόσο την έχει κάνει ήδη πιο επιθετική. Γύρισε το ματς με τη Λιντς πριν 11 μέρες και την περασμένη Πέμπτη έχασε στη Σλοβενία από τη Μούρα (2-1). Το κυριακάτικο παιχνίδι με την Μπέρνλι αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης, άρα θα είναι ξεκούραστη σήμερα.

Η Μπρέντφορντ φαίνεται να ξεπερνά την “κοιλιά” που έκανε, ήταν καλή στο 3-3 με τη Νιουκάστλ εκτός, την Κυριακή νίκησε την Έβερτον (1-0) εντός έδρας και πήγε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, άρα θα παέι πιο άνετη στο Tottenham Stadium.

Η Μπρέντφορντ παίζει κανονικό ποδόσφαιρο, δεν θα κλειστεί για το “Χ”, θα βοηθήσει σε γρήγορο ρυθμό. Η Τότεναμ επιτίθεται με περισσότερους παίκτες με το 3-4-2-1 του Κόντε και προβλέπουμε πλούσιο ματς σήμερα. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.94.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Τότεναμ – Μπρέντφορντ | Over 2.5 (1.94 @ Winmasters)

21:45 | Σταντάρ Λιέγης – Μπέιρσχοτ | Σταντάρ -1  (2.31 @ Betshop)