Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Η στήλη έλλειψε αρκετό καιρό λόγω των υποχρεώσεων μας για το κανάλι του Betarades.gr στο Youtube, ωστόσο είμαστε ξανά εδώ για να πάμε ταμείο! Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά απ’ την εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, εκεί που σήμερα υπάρχουν δύο αγώνες. Στον πρώτο, η Νιουκάστλ παίζει με την πλάτη στον τοίχο εντός έδρας κόντρα στη Νόριτς, αναζητά ακόμη την πρώτη νίκη της σεζόν και οφείλει να την πάρει σήμερα σ’ ένα τέτοιου είδους ντέρμπι. Έρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στην Άρσεναλ, σε ματς που ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο κατέρρευσε πολύ γρήγορα και δε δικαιούταν κάτι απ’ το ματς.

Στον αντίποδα, η Νόριτς πορεύεται στο κορυφαίο μομέντουμ της χρονιάς, πήρε 7 πόντους στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, περισσότερους απ’ όσους πήρε στα τελευταία 25 ματς στην Πρέμιερ! Άξιζε κάτι περισσότερο απ’ το 0-0 κόντρα στη Γουλβς, ήταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου, αρχίζει και βγάζει αυτοπεποίθηση. Είχαν προηγηθεί οι νίκες με Μπρέντφορντ (1-2) και Σαουθάμπτον (2-1). Θεωρούμε ότι υποτιμάται η Νόριτς, επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.90 στην Betshop.

Συνεχίζουμε με την Πρέμιερ Λιγκ και πάμε στο ματς Λιντς – Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Μπράιτον, σε ματς που έπαιξαν παθητικά στο μεγαλύτερο κομμάτι του και δε δικαιούταν κάτι περισσότερο. Η Μπράιτον ήταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου, απείλησε περισσότερο, είχε δύο δοκάρια. Συμβιβάστηκε με την ισοπαλία η Λιντς, που επιθετικά έχει τρομερό πρόβλημα, ειδικά εκτός έδρας, σκόραρε μόλις τέσσερα γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς στο γήπεδο της.

Στον αντίποδα, η Κρίσταλ Πάλας έρχεται από εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στην Άστον Βίλα, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ωστόσο ήταν το πρώτο ματς που χάνει έπειτα από εφτά αγωνιστικές (2-5-0). Είναι αποτελεσματική εκτός έδρας, έχει ρεκόρ 1-3-1 στις τελευταίες πέντε εξόδους, σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ στις 4/5 εξόδους! Η Κρίσταλ Πάλας είναι πιο πειστική, ενώ βολεύεται μακριά απ’ το γήπεδο της, επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

21.30 Νιουκάστλ – Νόριτς Χ2 (1.90 @ betshop)

22.15 Λιντς – Κρίσταλ Πάλας 2 DNB (2.15 @ betshop)