prognostiko stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 28 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με το μεγάλο ντέρμπι που ξεχωρίσει από το πρόγραμμα στη Ρωσία.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εντός έδρας 0-0 με την Κίμκι. Αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το πρώτο τέταρτο, περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός της, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Ζενίτ, έχοντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με τη Μάλμε, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε περισσότερες ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δέχθηκε, ενώ το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο φινάλε. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από το εντός 5-1 επί της Νίζνι Νόβγκοροντ. Ηττήθηκε μια φορά στις επτά φετινές της εξόδους (3-3-1). Αήττητη η Ζενίτ στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει φτιάξει θέλει να δώσει η Ζενίτ, έτσι ώστε να διατηρήσει την απόσταση που έχει από τους διώκτες της. Έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια ΤΣΣΚΑ που απογοητεύει. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ: Διπλό (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!