Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Μία ασθένεια μου στέρησε την μεταξύ μας επικοινωνία εδώ και καιρό. Σήμερα επανέρχομαι μετά την προηγούμενη Τρίτη, όπου δεν πήγα καλά. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Και σήμερα θα ασχοληθώ με παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Τρανμίρ – Στίβενεϊτζ Προγνωστικά

Η Τρανμίρ πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη στο γήπεδό της, επικρατώντας της Μπράντφορντ και απόψε υποδέχεται μία αντίπαλο που είναι σαφώς και υποδεέστερη αγωνιστικά. Και γενικώς φέτος είναι αρκετά δυνατή στο γήπεδό της, με οκτώ νίκες σε 11 αγώνες, έχοντας χάσει από Νιούπορτ, Νορθάμπτον και Σάτον, όλες ομάδες της πρώτης 10αδας. Η Στίβενεϊτζ είναι στην 21η θέση, πολύ χαμηλότερα από την ίδια, ενώ στο πρωτάθλημα κέρδισε μακριά από την έδρα της το πρώτο φετινό παιχνίδι, με την Μπρίστολ Ρόβερς και από τότε σε οκτώ παιχνίδια έχει έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Τρανμίρ στο 2,00 στην Betshop.

Κινγκ’ς Λιν – Ολντερσοτ Προγνωστικά

Η Ολντερσοτ πέτυχε δύο σερί νίκες στο γήπεδό της, εκεί που δεν είχε κερδίσει ακόμη μέχρι να έρθουν αυτές! Με αυτά τα αποτελέσματα βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού, ενώ η Κινγκ’ς Λιν που αντιμετωπίζει σήμερα είναι πλέον από κάτω της και εντός ζώνης υποβιβασμού. Και μέχρι τώρα η Ολντερσοτ έχει κερδίσει εκτός έδρας στα γήπεδα των Ντόβερ, Σάουθεντ, των άλλων δύο ομάδων που είναι από κάτω της, μαζί με την Κινγκ’ς Λιν. Και αξίζει να σημειωθεί πώς οι γηπεδούχοι όχι απλά δεν έχουν ακόμη νίκη εντός στο πρωτάθλημα, έχουν εφτά ήττες σε οκτώ αγώνες, ενώ γενικώς είναι ντεφορμέ, με εφτά συνεχόμενες ήττες. Επομένως μπορεί κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Ολντερσοτ στο 2,26 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Τρανμίρ – Στίβενεϊτζ 1 (2,00 @ Betshop)

17:00 Κινγκ’ς Λιν – Ολντερσοτ 2 (2,26 @ Betshop)