prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 21 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Κορίνθιανς – Σάντος Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κορίνθιανς, καθώς μετά και τη νίκη επί της Κουιάμπα (3-2 εντός), ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Φλαμένγκο. Απογοητευτική η εμφάνιση της, δεν κατάφερε να φανεί απειλητική, ενώ δέχθηκε αρκετή πίεση για να “λυγίσει” στο φινάλε. Ποντάρει πολλά στην έδρα της, εκεί όπου είναι αήττητη στα εννέα τελευταία αντίστοιχα ματς (7-2-0), έχοντας επικρατήσει στα έξι πιο πρόσφατα εξ αυτών. Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Σάντος, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-0 επί της Σαπεκοένσε. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς είχε την πρωτοβουλία, ενώ παρότι δέχθηκε φάσεις, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις εννέα τελευταίες εξόδους της (1-5-3).

Με βασικό της όπλο την εξαιρετική εντός έδρας παρουσία της, θα παραταχθεί απόψε η Κορίνθιανς, έτσι ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Είναι το φαβορί, κόντρα σε μια Σάντος που εκτός απογοητεύει, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.82 από την Bwin.

Μπαΐα – Κουιάμπα Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Μπαΐα, κόντρα σε Φλαμένγκο (3-0 εκτός) και Σπορτ Ρεσίφε (1-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, το οποίο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Παρέμεινε αήττητη στα έξι τελευταία εντός της (3-3-0), ενώ δέχθηκε μόλις ένα τέρμα στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κουιάμπα, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ιντερνασιονάλ (1-0). Αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, όμως ελάχιστες ήταν οι αξιόλογες, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στις λεπτομέρειες και από ένα πέναλτι. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποιο διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας κατά σειρά από τρεις ισοπαλίες και ήττες.

Μεγαλύτερο το κίνητρο που έχει αυτή τη στιγμή η Μπαΐα, καθώς παραμένει σε αρκετά δύσκολη θέση, σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή στην κατηγορία. Καλείται να επικρατήσει απόψε, κόντρα σε μια Κουιάμπα, που εκτός απογοητεύει. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Κορίνθιανς – Σάντος: Άσσος (1.82 @bwin)

00:00 Μπαΐα – Κουιάμπα: Άσσος (1.87 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!