Σάκκαρη τένις προγνωστικά

Για το αν η Μαρία Σάκκαρη ανήκει, πλέον, στην ελίτ του παγκόσμιου γυναικείου τένις, είναι περιττό, πλέον να συζητάμε γι’ αυτό. Είναι κάτι που έχει αρκετές φορές, ήδη, απαντηθεί στη φετινή σεζόν που τελειώνει άμεσα στο Μεξικό, μια που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στη φετινή γι’ αυτήν χρονιά καριέρας, φτάνει στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού και τους WTA Finals, στον τέταρτο ημιτελικό μεγάλης διοργάνωσης του Tour που μας απασχολεί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προηγήθηκε ο ημιτελικός στο “χιλιάρι” Μαϊάμι Όπεν, ακολούθησαν μεγαλοπρεπώς οι ημιτελικοί σε Ρολάν Γκαρός και Αμερικανικό Open για να καταλήξουμε, εξίσου κυριαρχικά, από το ξημέρωμα, σε νέα πρόκριση σε τετράδα κορυφαίας διοργάνωσης, μετά την πρόκριση-θρίλερ επί της Νο 2 του κόσμου και 1 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Βρισκόμαστε, επίσης, στην ίδια χρονιά που η Σάκκαρη έχει …στρογγυλοκαθίσει στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι, επίσης, η ίδια αθλήτρια που μετράει ένα απίστευτο σερί νικών επί του top 5 του γυναικείου τένις, μια που έχει επτά συνεχόμενες νίκες απέναντι στον ελίτ ανταγωνισμό, έχοντας να χάσει από αθλήτρια αυτού του επιπέδου από τον Ιανουάριο του 2020, έχοντας εμφατικά κερδίσει κατά σειρά την Μπέντσιτς, την Σβιτόλινα, την Κένιν, την Οζάκα και, πλέον, την Σαμπαλένκα!

Αντίπαλος, πλέον, της Μαρίας Σάκκαρη στον ημιτελικό των WTA Finals, δηλαδή της κορυφαίας οκτάδας τενιστριών στον πλανήτη γη για το 2021, η Εσθονή και νούμερο 8 του κόσμου, εικοσιπεντάχρονη Ανέτ Κονταβέιτ, η οποία θα βρεθεί αντίπαλός της για 12η φορά στην καριέρα τους! Βλέπετε, οι καριέρες τους έχουν βίους παράλληλους αλλά και …κοινούς, μια που είναι καλές φίλες στο Tour και έχουν ένα πολύ ενδιαφέρον head to head που αρχίζει αρκετά χρόνια πριν (2016), για να καταλήξει στη φετινή -και για τις δύο κορυφαία- χρονιά της καριέρας τους!

Σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον head to head η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προηγείται με 6-5 στις νίκες, καθώς ετοιμάζονται και οι δύο να αναμετρηθούν για πέμπτη φορά εφέτος! Η Εσθονή έχει κερδίσει την Σάκκαρη στο Ίντιαν Γουέλς και στο Στάαντ το 2016, στο Σινσινάτι το 2018, στο Grampian Trophy του 2021 και, πριν από λίγο, καιρό στην Οστράβα, στον τελικό του Σεπτεμβρίου.

Από την πλευρά της η Σάκκαρη έχει επικρατήσει το 2016 και το 2018 στο “χιλιάρι” Μαϊάμι Open, στο Αυστραλιανό Open το 2017, στη Ρώμη το 2019 και φέτος στην Μαδρίτη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για τη φετινή σεζόν, κάθε μία από τις δύο αθλήτριες έχει πετύχει από δύο νίκες, ενώ από δύο νίκες έχουν πετύχει και στις αναμετρήσεις τους σε σκληρές επιφάνειες!

Ολοκληρώνοντας, σιγά-σιγά, την επισκόπηση σε αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι που έχει να δώσει η Μαρία Σάκκαρη στις 3:30 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, στο Panamerican Tennis Center της Γουαδαλαχάρας, με έπαθλο την είσοδο στο μεγάλο τελικό αυτού του ελίτ τουρνουά του WTA Tour, να πούμε πως μέχρι την προχθεσινή ήττα της, σε straight sets από την Σαμπίνιε Μουγουρούθα, σε ένα αδιάφορο, πάντως, για αυτήν παιχνίδι του round Robin, η Ανέτ Κονταβέιτ “έτρεχε” ένα απίστευτο σερί νικών και επιτυχιών από τον τρίτο γύρο του US Open και μετά, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Και για να γίνει αντιληπτό, να πούμε, πως από τη Νέα Υόρκη και μετά, η Εσθονή πρωταθλήτρια κέρδισε και τα τέσσερα τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια που πήρε μέρος, κατά σειρά σε Κλίβελαντ, Οστράβα, Κρέμλιν Καπ Και Τρανσυλβάνια Open!

Προγνωστικά στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής:

Αριθμός σετ 3 με απόδοση 2,25, συνολικά games over 20,5 με απόδοση 1,62, Μαρία Σάκκαρη διπλά λάθη over 3,5 με απόδοση 1,65, διάρκεια λεπτά over 105,5 με απόδοση 1,87, συνολικά break over 6,5 με απόδοση 1,72, συνολικά tie break over 0,5 με απόδοση 3,05