prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 16 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Αφρικής.

Αλγερία – Μπουρκίνα Φάσο Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει μετά πέντε παιχνίδια στα προκριματικά η Αλγερία, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 0-4 επί του Τζιμπουτί. Με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, δεν απειλήθηκε καθόλου, έφτασε σε μια απολύτως δίκαιη επικράτηση. Έφτασε τους 13 βαθμούς συνολικά και είναι μόνη πρώτη, στο +2 από τη Μπουρκίνα Φάσο. Οπότε και απόψε παίζει για δυο αποτελέσματα, έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Μπουρκίνα Φάσο είναι αήττητη σε αυτά τα προκριματικά, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Έρχεται από το εντός 1-1 με το Νίγηρα. Έδειξε κακό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και βρέθηκε πίσω, στο δεύτερο όμως ανέβασε στροφές και κατάφερε απλά να ισοφαρίσει με πέναλτι. Είναι στο -2 από την κορυφή και καλείται να πάρει το διπλό, με το έργο της να μην είναι εύκολο.

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει το καθήκον της θέλει η Αλγερία, που παίζει για δυο αποτελέσματα απόψε. Είναι η πιο παραγωγική ομάδα στα προκριματικά, ενώ από τη στιγμή που η Μπουρκίνα Φάσο παίζει μόνο για τη νίκη, περιμένουμε μεγάλο σκορ. Οπότε και επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.22 από την Bwin.

Μαυριτανία – Ισημερινή Γουινέα Προγνωστικά

Εξακολουθεί να είναι χωρίς νίκη σε αυτά τα προκριματικά η Μαυριτανία, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 4-0 από τη Ζάμπια. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησε για να διεκδικήσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό ήταν και το τέταρτο σερί ματς που δεν κατάφερε να σκοράρει. Με ένα βαθμό, είναι στην τελευταία θέση, έχοντας αποκλειστεί. Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται στα προκριματικά η Ισημερινή Γουινέα, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 1-0 επί της Τυνησίας. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, κατάφερε να “κλέψει” το τρίποντο στα τελευταία λεπτά. Για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Τυνησία, ωστόσο δεν πρόκειται να παραταχθεί για κάτι άλλο πέρα από τη νίκη.

Αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον και αυτό είναι για την Ισημερινή Γουινέα, που θέλει τη νίκη για να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για πρόκριση. Λογικό φαβορί κόντρα σε μια Μαυριτανία που απογοητεύει και δεν σκοράρει. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.93.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Αλγερία – Μπουρκίνα Φάσο: Over 2.5 (2.22 @bwin)

21:00 Μαυριτανία – Ισημερινή Γουινέα: Διπλό (1.93 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!