italy prognostika

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Είμαστε ξανά εδώ με σκοπό να πάμε στο ταμείο, έπειτα από αρκετές ημέρες. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Προκριματικά Μουντιάλ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά απ’ τα προκριματικά του Μουντιάλ και την αναμέτρηση Ιταλία – Ελβετία. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου και διεκδικούν την πρώτη θέση. Έχουν το ίδιο ρεκόρ (4-2-0), ενώ είναι σχεδόν ίδια και τα νούμερα τους στα γκολ, με την Ιταλία να έχει επιμέρους σκορ 12-1 και την Ελβετία 10-1. Η “Σκουάντρα Ατζούρα” δεν είχε υποχρεώσεις τον Οκτώβριο, καθώς έπαιξε στο fina four του Nations League, εκεί αποκλείστηκε στον ημιτελικό απ’ την Ισπανία. Απόψε παίζει εντός έδρας, χρειάζεται νίκη για να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά, δεν έχει τρομερές απουσίες, πέρα απ’ τον τραυματία Ιμόμπιλε.

Πάμε στην Ελβετία, που έρχεται από δύο σερί νίκες με Βόρεια Ιρλανδία (2-0) και Λιθουανία (0-4) και κέρδισε το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Σήμερα παίζει «τελικό», όμως θα κληθεί να τον παίξει χωρίς αρκετούς εκ των βασικών, καθώς θα λείψουν ο αμυντικός Ελβέντι, οι μέσοι Τσούμπερ και Τσάκα, καθώς και οι επιθετικοί Εμπολό και Σεφέροβιτς.

Θεωρούμε ότι οι Ιταλοί θα επιβληθούν και θα πάρουν πειστικά αυτό που θέλουν, όπως άλλωστε συνηθίζουν να πράττουν σε τέτοιες περιστάσεις. Επιλέγουμε Ιταλία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.15 στην Betshop.

Πάμε σε άλλο ματς των προκριματικών, το Αγγλία – Αλβανία. Η Αγγλία θα είναι σίγουρα στη δυάδα αν δε χάσει. Με νίκη και απώλεια της Πολωνίας θα είναι σίγουρα πρώτη, όπως και με ισοπαλία και ήττα της Πολωνίας. Η Αλβανία χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες να βρεθεί στις πρώτες δύο θέσεις.

Η Αγγλία χρειάζεται το «τρίποντο» για να σιγουρέψει την πρώτη θέση, παίζει εντός έδρας και θα είναι τρομερή έκπληξη αν δε σκοράρει κόντρα στην Αλβανία. Οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να τα παίξουν όλα για όλα, κάποια στιγμή θα ρισκάρουν, δε διαθέτουν τρομερή ποιότητα απ’ τη μέση και μπροστά, όμως βρήκαν γκολ εκτός έδρας κόντρα σε Πολωνία και Ουγγαρία, θεωρούμε ότι αξίζει να ποντάρουμε στο g/g στην προκλητική απόδοση που μας προσφέρεται. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 2.60.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

21.45 Ιταλία – Ελβετία Ιταλία -1 (2.15 @ betshop)

21.45 Αγγλία – Αλβανία g/g (2.60 @ betshop)