prognostika stoixhmatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 9 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.

Γκρέμιο – Φλουμινένσε Προγνωστικά

Από τέσσερις διαδοχικές ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Γκρέμιο, με πιο πρόσφατη αυτή στο ντέρμπι με την Ιντερνασιονάλ (1-0 εκτός). Είχε κάποιες καλές στιγμές, είτε από μακριά είτε από στημένες φάσεις, όμως δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω. Παραμένει έτσι στην προτελευταία θέση της κατάταξης, ούσα στο -9 από τη ζώνη παραμονής. Πανηγύρισε δυο νίκες στα έξι τελευταία εντός της (2-1-3). Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Φλουμινένσε, καθώς μετά από δυο σερί ήττες, επικράτησε με 1-0 της Σπορτ Ρεσίφε, εντός. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες. Αν ήταν λίγο πιο εύστοχη θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης και στο -5 από την εξάδα. Ηττήθηκε στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (1-0-3).

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τη Γκρέμιο, εάν θέλει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία, ερχόμενη παράλληλα από τέσσερις σερί ήττες. Ωστόσο, η Φλουμινένσε μόνο αδιάφορη δεν θα παραταχθεί, από τη στιγμή που ψάχνεται για μια θέση στην εξάδα. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, οπότε και επιλογή μας είναι το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Γκρέμιο – Φλουμινένσε: Χ Ημίχρονο (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!