Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Κρίμα που η Γκέιτσχεντ δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και αντί να μας πληρώσει, απλά επέστρεψε το ποντάρισμα, χαλώντας το απόλυτο, αφού η Σουίντον κέρδισε και μάλιστα εύκολα. Πάμε να δούμε τις σημερινές  μου επιλογές για το στοίχημα.

Σήμερα θα κρατήσω πάλι ένα παιχνίδι από το αγγλικό κύπελλο, αλλά το σημείο θα έχει σχέση με τα γκολ, ενώ θα ασχοληθώ και με έναν αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας που πλησιάζει προς τη λήξη της.

Σεντ Αλμπανς – Φόρεστ Γκριν Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες έχουν δύο κατηγορίες διαφορά και πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους, με την γηπεδούχο να είναι δεύτερη στην κατηγορία της, ενώ η φιλοξενούμενη είναι πρωτοπόρος στη δική της! Αμφότερες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις των πρωταθλημάτων τους ως τώρα! Η Σεντ Αλμπανς έχει 6/9 G/G εντός έδρας ως τώρα και έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό της φέτος! Και η Φόρεστ Γκριν έχει 5/9 G/G εκτός έδρας, ενώ έχει σκοράρει στους οκτώ από τους εννιά αγώνες φέτος μακριά από την έδρα της. Επομένως με αυτά τα δεδομένα, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο G/G, στο 2,07 στην Betshop.

Βίλα Νόβα – Γκουαρανί Προγνωστικά

Η Βίλα Νόβα δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμη σωσμένη, αφού είναι στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη, αήττητη εδώ και 12 αγώνες για όλους τους θεσμούς, με εφτά νίκες, ενώ ειδικά στο γήπεδό της έχει έξι νίκες στα εννιά τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει! Η Γκουαρανί, διεκδικεί την άνοδο, είναι στο -3 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου, κέρδισε τον τελευταίο αγώνα της, αλλά με μεγάλη δόση τύχης, ενώ παρόλο που κέρδισε τον πιο πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα της, αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μακριά από την έδρα της έπειτα από τέσσερις σερί ήττες. Όμως σε αυτό το γήπεδο και με την σημερινή της αντίπαλο έχει μεγάλα προβλήματα! Συγκεκριμένα η Γκουαρανί έχει να κερδίσει την Βίλα Νόβα από το 2013, όταν το πέτυχε με 2-0 εντός έδρας. Από τότε έχουν παίξει οκτώ αγώνες και έχει τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Στην έδρα της Βίλα Νόβα έχει να κερδίσει από το 2005, όταν το πέτυχε με 1-5, έχοντας από τότε σε εφτά επισκέψεις εκεί, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σίγουρα η Γκουαρανί έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, όμως είναι άλλο το τι θέλει κάποιος και άλλο το τι μπορεί. Και υπάρχει ακόμη δρόμος για να αρχίσουν τα «δωράκια» από μία ομάδα σε άλλη, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, μαζί με τον σημερινό αγώνα τους. Επομένως θα ρισκάρω ποντάροντας στον άσο της Βίλα Νόβα στο 2,49 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:15 Σεντ Αλμπανς – Φόρεστ Γκριν  G/G (2,07 @ Betshop)

23:15 Βίλα Νόβα – Γκουαρανί  1 (2,49 @ Betshop)