prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 6 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Κρίλια Σοβέτοφ – Κίμκι Προγνωστικά

Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Κρίλια Σοβέτοφ, καθώς μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3-1 εκτός), επικράτησε με 0-1 στην έδρα της Κράσνονταρ. Δεν ήταν καλύτερη σε καμία περίπτωση, είχε πολύ λιγότερες ευκαιρίες, σε μια εκ των οποίων κατάφερε να προηγηθεί και παρότι δέχθηκε αρκετή πίεση, απέφυγε τα χειρότερα. Επικράτησε και στα τρία πιο πρόσφατα εντός της. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και δυο παιχνίδια η Κίμκι, έχοντας μια ήττα 4-1 από τη Ντιναμό Μόσχας και μια “λευκή” ισοπαλία με την Ουράλ. Κόντρα στην τελευταία, είχε περισσότερες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί σωστά. Χωρίς διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της (0-1-4).

Να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή παρουσία που έχει στα τελευταία εντός της, θέλει η Κρίλια Σοβέτοφ, έτσι ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερα βαθμολογικά. Κόντρα σε αυτή την Κίμκι είναι λογικό φαβορί, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Σότσι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σότσι, η οποία φιλοξενήθηκε από την Άρσεναλ Τούλα, επικρατώντας με 1-2. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε καλύτερη στην τελική προσπάθεια. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός της, έχοντας και μια ήττα. Αντίθετως, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέστη και πάλι την ήττα, μετά από έξι αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν (1-0). Ισορροπημένο παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στις λεπτομέρειες. Πήρε το διπλό στις δυο από τις τρεις τελευταίες εξόδους της, έχοντας και μια ήττα.

Μάχη για τη δεύτερη θέση της κατάταξης, με τις δυο πλευρές να έχουν μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το ρυθμό, οπότε και περιμένουμε να δώσουν ότι έχουν για τη νίκη. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.82.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:30 Κρίλια Σοβέτοφ – Κίμκι: Άσσος (1.83 @bwin)

18:00 Σότσι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Goal/Goal (1.82 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!