prognostika stoiximatos

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 01 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Α Σουηδίας.

Χάλμσταντ – ΑΪΚ Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Χάλμσταντ, έχοντας μια νίκη επί της Χάκεν (2-3 εκτός) και μια ισοπαλία με την Έρεμπρο (1-1 εντός). Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι κόντρα στην τελευταία, με αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, αμφότερες ήταν αρκετά άστοχες στην τελική προσπάθεια για να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Είναι στην 14η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ, ούσα παράλληλα στο -1 από την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός της (0-3-1).

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την ΑΪΚ, καθώς μετά τη νίκη επί της Νόρκεπινγκ (1-0 εντός), ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι κορυφής από τη Μάλμε. Κατώτερη των προσδοκιών, δεν απείλησε ιδιαίτερα, με το ρόλο της να είναι περισσότερο παθητικός. Υποχώρησε στην τέταρτη θέση, ούσα στο -4 από την κορυφή της κατάταξης.  Δεν πανηγύρισε κάποιο διπλό σε καμία από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-3).

Τη νίκη που ενδεχομένως να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση, θέλει να πανηγυρίσει απόψε η Χάλμσταντ, την ώρα που η ΑΪΚ ψάχνει αντίδραση για να μείνει σε τροχιά τίτλου, όμως εκτός απογοητεύει τελευταία. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Ντέγκερφορς – Γκέτεμποργκ Προγνωστικά

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, η Ντέγκερφορς υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Έλφσμποργκ (1-2). Βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς και παρότι πίεσε, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Το μόνο που κατάφερε στην πορεία ήταν να μειώσει στο τελικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, είναι στο +1 από την 14η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Επικράτησε στα δυο από τα τρία τελευταία εντός της (2-0-1).

Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Γκέτεμποργκ, επικρατώντας κατά σειρά των Έρεμπρο (2-0 εντός), Μιάλμπι (1-3 εκτός) και Τζουργκάρντεν (3-0 εντός). Κόντρα στην τελευταία, ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, εκμεταλλευόμενη και τα αμυντικά λάθη της αντιπάλου της. Καταλαμβάνει την 10η θέση, ούσα παράλληλα στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ηττήθηκε στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της (1-0-4).

Με μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία θα αγωνιστούν απόψε και οι δυο πλευρές, που μπορεί να είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης, όμως η θέση τους δεν είναι εξασφαλισμένη. Περιμένουμε να παίξουν επιθετικά και επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Χάλμσταντ – ΑΪΚ: Goal/Goal (2.00 @bwin)

20:00 Ντέγκερφορς – Γκέτεμποργκ: Over 2.5 (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!