Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Μετά από πολύ καιρό ήρθε μία μέρα που η μοναδική μου επιλογή δεν δικαιώθηκε, ας ελπίσουμε να ήταν απλά μία κακή παρένθεση στα καλά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Απόψε το «μενού» περιλαμβάνει αγώνες από μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Ολνταμ – Σουίντον Προγνωστικά

Εδώ έχουμε ένα σημείο που παίζεται αρκετά, αφού ξεκίνησε από τιμή κοντά στο 2,30 και πλησιάζει το 2,00 σιγά – σιγά! Οσο είναι πάντως πάνω από το «ψυχολογικό» όριο του 2,00, αξίζει να παιχθεί. Ο λόγος για το διπλό της Σουίντον, η οποία είναι μαζί με την Φόρεστ Γκριν οι δύο ομάδες της Λιγκ 2 που έχουν τις περισσότερες νίκες εκτός ως τώρα στο πρωτάθλημα, πέντε σε εφτά αγώνες, ούσες και αήττητες μακριά από την έδρα τους. Και παίζει στο γήπεδο της Ολνταμ, η οποία είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες εντός στην κατηγορία, πέντε σε εφτά παιχνίδια! Λογικό να προτιμάται το διπλό της Σουίντον στο 2,08 στην Betshop.

Γκρίμσμπι – Νοτς Κάουντι Προγνωστικά

Η Γκρίμσμπι είναι η πρωτοπόρος της Νάσιοναλ Λιγκ, έχοντας ως τώρα 6/6 νίκες στο γήπεδό της, το οποίο έχει μετατραπεί φέτος σε «φρούριο», κάτι που ήταν επιθυμία του προπονητή της. Και απόψε υποδέχεται τη Νοτς Κάουντι, η οποία ναι μεν έχει το όνομα, αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει να έχει τη χάρη, με δύο μόλις νίκες και δύο ήττες, εκτός έδρας, σε έξι αγώνες. Εχει και σχετικά καλή παράδοση η γηπεδούχος, που στα εφτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν κερδίσει τα τέσσερα και έχασαν μόνο ένα! Αξίζει το ποντάρισμα στον άσο της Γκρίμσμπι στο 2,25 στην Betshop.

Κόουβ Ρέιντζερς – Κουίνς Παρκ Προγνωστικά

Η Κόουβ Ρέιντζερς είναι ισόβαθμη με την Κουίνς Παρκ στην κορυφή της Λιγκ 1 στην Σκωτία, με τη διαφορά πώς η Κουίνς Παρκ φέρνει πολλές περισσότερες ισοπαλίες. Πάντως προέρχεται από την πρώτη της φετινή ήττα, η οποία ήρθε στο γήπεδό της και μάλιστα με σκορ 3-4! Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στην έδρα τους στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια εκεί.  Θα προτιμήσω στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής την γηπεδούχο, λόγω μεγαλύτερης δυναμικής και επειδή την θεωρώ καλύτερη ομάδα, ποντάρισμα στον άσο της Κόουβ Ρέιντζερς στο 2,33 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Ολνταμ – Σουίντον  2 (2,08 @ Betshop)

17:00 Γκρίμσμπι – Νοτς Κάουντι  1 (2,25 @ Betshop)

17:00 Κόουβ Ρέιντζερς – Κουίνς Παρκ  1 (2,33 @ Betshop)