prognostika stoiximatos 23102021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 23 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Α’ Βραζιλίας.

Ζουβεντούδε – Σεαρά Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Ζουβεντούδε, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 3-2 από τη Γκρέμιο. Κατώτερη των προσδοκιών, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και παρότι μείωσε δις στο σκορ, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι. Μια νίκη στα έξι τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Ζάιρ Βεντούρα να διαδέχεται τον Μαρκίνιος Σάντος. Παράλληλα, ούτε η Σεαρά έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις, μετρώντας χαρακτηριστικά τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, μετά και το εντός 1-2 από την Παλμέιρας. Ισορροπημένο παιχνίδι, ωστόσο η αντίπαλος της αποδείχθηκε πιο εύστοχη για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Χωρίς διπλό στις δώδεκα πιο πρόσφατες εξόδους της (0-7-5).

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται τον τελευταίο καιρό και οι δυο πλευρές, μένοντας μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα. Ωστόσο, παίζουν επιθετικά και βρίσκουν δίχτυα, κάτι που περιμένουμε να κάνουν ξανά απόψε. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.07 από την Bwin.

Φλουμινένσε – Φλαμένγκο Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Φλουμινένσε, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, επικρατώντας με 0-1 στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε. Είχε λιγότερες ευκαιρίες και δεν απείλησε ιδιαίτερα, ωστόσο ένα αυτογκόλ στάθηκε αρκετό για να της χαρίσει το διπλό. Ηττήθηκε μια φορά στα επτά τελευταία εντός, έχοντας ακόμη από τρεις νίκες και ισοπαλίες. Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Φλαμένγκο, μετρώντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες, μετά και το εντός 0-0 με την Κουιάμπα. Παρέμεινε αήττητη στις οκτώ τελευταίες εξόδους της, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μεσοβδόμαδα ωστόσο, έπαιξε στο κύπελλο και έμεινε στο 2-2 με την Ατλέτικο Παραναένσε. Συημαντικές οι απουσίες της.

Φαινομενικό φαβορί η Φλαμένγκο, καθώς είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Φλουμινένσε και θέλει να διατηρηθεί σε όσο το δυνατό κοντινότερη απόσταση από την κορυφή. Ωστόσο, έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες, τις οποίες θεωρούμε ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι, για να πάρουν αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Επιλογή μας, το σε απόδοση 2.22.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:00 Ζουβεντούδε – Σεαρά: Goal/Goal (2.07 @bwin)

01:00 Φλουμινένσε – Φλαμένγκο: 1Χ (2.22 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!