Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η Φόρεστ Γκριν προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε και χάθηκε η επιλογή της, όμως βγήκαν οι άλλες δύο χθεσινές, αρκετά εύκολα, με αποτέλεσμα να υπάρξει σημαντικό κέρδος έπειτα από καιρό. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ μονοπωλούν το σημερινό ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, με αυτούς σκοπεύω να ασχοληθώ και εγώ.

Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ Προγνωστικά

Η Σάλτσμπουργκ έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, με 14 νίκες σε 16 αγώνες που παραμένει αήττητη, σε όλες τις διοργανώσεις, με 8/8 νίκες στο γήπεδό της! Και οι εμφανίσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι σε Σεβίλλη εκτός και Λιλ εντός ήταν εντυπωσιακές, έστω και αν σκόραρε μόνο με πέναλτι, αλλά έχοντας χάσει και δύο πέναλτι στον αγώνα με τη Σεβίλλη! Και υποδέχεται μία Βόλφσμπουργκ που επίσης ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά η συνέχεια της δεν ήταν το ίδιο καλή. Δεν έχει κερδίσει στους έξι τελευταίους αγώνες της, με τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Και μακριά από την έδρα της έχει τρεις ήττες και δύο νίκες σε έξι αγώνες φέτος. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Σάλτσμπουργκ σε απόδοση 2,02 στην Betshop.

Ζενίτ – Γιουβέντους Προγνωστικά

Η Ζενίτ για πρώτη φορά φέτος προέρχεται από δύο σερί ήττες, μία εκ των οποίων ήταν η πρώτη της εντός, από την Σότσι, για το πρωτάθλημα Ρωσίας. Από την στιγμή λοιπόν που έχασε από μία τέτοια ομάδα, γιατί να μην ηττηθεί και από την Γιουβέντους, η οποία σιγά – σιγά συνηθίζει στη ζωή χωρίς Ρονάλντο και με τον Αλέγκρι πάλι στον πάγκο βρίσκει τα πατήματα της. Εχει πέντε συνεχόμενες νίκες, έξι στα εφτά τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει. Και ποντάρουμε στη μεγαλύτερη ομάδα, επιλέγοντας το διπλό της Γιουβέντους σε απόδοση 2,43 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:45 Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1 (2,02 @ Betshop)

22:00 Ζένιτ – Γιουβέντους 2 (2,43 @ Betshop)