prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 20 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Τολούκα – Νεκάξα Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Τολούκα, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 2-0 από τη Γουαδαλαχαρά. Αποτέλεσμα δίκαιο, με το ρόλο της να είναι περισσότερο παθητικός και να απειλεί ελάχιστα την αντίπαλό της. Ηττήθηκε μια φορά στα οκτώ τελευταία εντός της (5-2-1). Στις ήττες επέστρεψε από την πλευρά της η Νεκάξα, καθώς δεν τα κατάφερε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πουέμπλα, όπου και ηττήθηκε με 0-1. Ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ίδια όμως να είναι αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Χωρίς διπλό στις τέσσερις τελευταίες εξόδους (0-1-3), ενώ δεν σκόραρε στις τρεις πιο πρόσφατες.

Αντίδραση καλείται να βγάλει απόψε η Τολούκα, έτσι ώστε να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την κορυφή, οπότε και θέλει να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της. Απογοητεύει στα εκτός της η Νεκάξα. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Τίγκρες – Πατσούκα Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Τίγκρες, έχοντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εκτός έδρας 1-1 με την Κρουζ Αζούλ. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, άξιζε το κάτι παραπάνω, όμως παρότι βρέθηκε πίσω με αυτογκόλ και ισοφάρισε άμεσα, δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο. Ισόπαλα τα πέντε από τα έξι φετινά εντός της, παίρνοντας και μια νίκη. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Πατσούκα έρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, έχοντας από δυο νίκες και ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τη Σάντος Λαγκούνα. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ελάχιστες ωστόσο ήταν οι αξιόλογες, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι και το πιο δίκαιο. Μια ήττα στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-1).

Ερχόμενες από αήττητο σερί, οι δυο ομάδες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους, έτσι ώστε να πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει στη σεζόν. Με την Τίγκρες να έχει υποχρεωθεί σε αρκετές ισοπαλίες στα εντός της, θεωρούμε ότι η Πατσούκα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 1.72.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Τολούκα – Νεκάξα: Άσσος (1.95 @bwin)

05:00 Τίγκρες – Πατσούκα: Χ2 (1.72 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!