Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν κατάφερε τελικά η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας να εκμεταλλευτεί την κούραση της Βίλα Νόβα χθες, μένοντας στο 0-0, αφού ο διαιτητής απέβαλλε αυστηρά παίκτης της πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Απόψε εκτός από την Λιγκ 2 που έχει εμβόλιμη αγωνιστική και από την οποία κράτησα δύο σημεία, υπάρχει και μία επιλογή από ένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με το οποίο θα ασχοληθώ.

Λέιτον Οριεντ – Φόρεστ Γκριν Προγνωστικά

Η Λέιτον Οριεντ δεν δείχνει στα καλύτερα της, έστω και αν χάνει δύσκολα στην έδρα της, έχοντας χάσει μόνο από την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Χάρογκεϊτ, εκεί. Αλλά δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες, ενώ στον τελευταίο αγώνα της δεν έκανε ούτε μία προσπάθεια εντός στόχου, εντός έδρας απέναντι στη Γουόλσολ! Από την άλλη μεριά η πρωτοπόρος Φόρεστ Γκριν έχει 5/6 νίκες εκτός στο πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη, ούσα η πιο αποτελεσματική ομάδα της κατηγορίας μακριά από την έδρα της. Είναι ικανή να κερδίσει απόψε, δεν είναι αουτσάιντερ στα μάτια μου, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Φόρεστ Γκριν σε απόδοση 2,73 στην Betshop.

Νορθάμπτον – Στίβενεϊτζ Προγνωστικά

Η Νορθάμπτον κέρδισε τον τελευταίο της αγώνα, στο γήπεδό της, τη στιγμή που η Στίβενεϊτζ έχασε εκτός, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα μακριά από την έδρα της στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία δεν κερδίζει, έπειτα από τη νίκη της στην πρεμιέρα της σεζόν που είχε επιτευχθεί εκτός έδρας! Πάντως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η παράδοση είναι συντριπτική υπέρ της Νορθάμπτον! Εχει χάσει μόνο μία φορά στο παρελθόν από την Στίβενεϊτζ, το 2015, εκτός έδρας, αφού στο γήπεδό της είναι αήττητη, με πέντε νίκες σε εφτά αναμετρήσεις! Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Νορθάμπτον σε απόδοση 2,12 στην Betshop.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Για να είμαι ειλικρινής πρωταρχικά σκέφτηκα να ποντάρω στο διπλό της Λίβερπουλ, η οποία έδειξε και το Σάββατο με την Γουότφορντ πώς είναι αρκετά φορμαρισμένη αυτή την εποχή. Επειδή όμως και η Ατλέτικο στην έδρα της αξίζει σεβασμού και μία ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Κλοπ, θα κρατήσω τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Σαλάχ για να σκοράρει. Ο Αιγύπτιος που σύμφωνα με τον Κλοπ είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, έχει σκοράρει στα εννιά από τα 10 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος με τους «κόκκινους»! Εκτελεί και τα πέναλτι της ομάδας του, είναι αρκετά πιθανό να σκοράρει και σήμερα, αξίζει να ποντάρει κάποιος στο να σκοράρει ο Σαλάχ, σε απόδοση 2,26 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Λέιτον Οριεντ – Φόρεστ Γκριν 2 (2,73 @ Betshop)

21:45 Νορθάμπτον – Στίβενεϊτζ 1 (2,12 @ Betshop)

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ Σαλάχ να σκοράρει (2,26 @ Betshop)