Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Χθες η στήλη είχε 1/2 επιβεβαιωμένες επιλογές, καθώς πέρασε το G/G στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας (1.92), ωστόσο η Λαμία δεν άντεξε κόντρα στον Άρη, έμεινε με δέκα παίκτες από νωρίς και ηττήθηκε. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Τσάμπιονς Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο ξεκινά σήμερα εκ νέου μετά τη διακοπή. Η Λίβερπουλ είναι σε τρομερή κατάσταση, βγάζει σε κάθε παιχνίδι τουλάχιστον δύο γκολ, εκτός έδρας σκοράρει μίνιμουμ τρία! Έχει αρκετούς παίκτες σε φοβερή φόρμα, το σημερινό ματς είναι “κλειδί” για την πρωτιά του ομίλου, αν το πάρει κάνει άλμα προς αυτήν.

Στον αντίποδα, η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έρχεται απ’ το πειστικό 2-0 επί της Μπαρτσελόνα, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει κάνει πειστικές εμφανίσεις, ενώ ίσως να έχει και απουσίες (υπάρχουν αρκετοί αμφίβολοι παίκτες). Το μομέντουμ δείχνει καθαρά προς τα δεξιά, επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.25 στην Betshop.

Συνεχίζουμε με το ματς Πόρτο – Μίλαν για τον ίδιο όμιλο. Οι γηπεδούχοι είχαν εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί η εικόνα τους ανασταλτικά ήταν πολύ καλοί, δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου. Συνέχισαν με την πολύ “βαριά” εντός έδρας ήττα 1-5 κόντρα στη Λίβερπουλ, σε παιχνίδι που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του και μοιραία διασύρθηκαν από μια τρομερά φορμαρισμένη ομάδα.

Στον αντίποδα, η Μίλαν έκανε 2/2 ήττες με Λίβερπουλ (3-2 εκτός) και Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2 εντός), αμφότερες με ανατροπή, ίσως να άξιζε κάτι περισσότερο. Οι Ιταλοί έχουν εύκολο το γκολ, έρχονται από τέσσερα διαδοχικά Over 2.5 + G/G. Το ματς είναι καθοριστικό για αμφότερες τις ομάδες, που δεν έχουν νίκη μέχρι στιγμής στον όμιλο. Αμφότερες είναι επιθετικές και οφείλουν κάποια στιγμή να ρισκάρουν, ανασταλτικά δεν έχουν τρομερά πειστική εικόνα. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ 2 (2.25 @ betshop)

22.00 Πόρτο – Μίλαν Over 2.5 (1.95 @ betshop)