Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Την Πέμπτη η στήλη είχε 1/2 επιβεβαιωμένες επιλογές, καθώς πέρασε ο καλοπληρωμένος άσσος της Βολιβίας, ωστόσο δε μας βγήκε η Κολομβία. Πλέον επιστρέφουμε σε δράση πρωταθλημάτων, θα μας απασχολήσουν σήμερα Σούπερ Λιγκ και Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Σούπερ Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε απ’ την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης, με την οποία ανοίγει η αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το σημαντικό εκτός έδρας 0-0 με τον Άρη, σε ματς που στάθηκαν εξαιρετικά ανασταλτικά, δεν απειλήθηκαν όσο θα περίμεναν και πήραν σπουδαίο πόντο. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-0 με τον Ιωνικό, στο ντεμπούτο του Φέστα στην άκρη του πάγκου.

Η παρουσία του Ιταλού προπονητή έχει βελτιώσει αρκετά την «ελαφρά ταξιαρχία» στο ανασταλτικό κομμάτι, σ’ αυτά τα δύο ματς δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου. Στον αντίποδα, ο Αστέρας έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ, το βρήκε στην εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο (2-1). Επιθετικά βγάζει φάσεις, όμως δεν μπορεί να σκοράρει, δεν έχει αποτελεσματικότητα. Δύσκολα θα δούμε τρομερό ρυθμό, επιλέγουμε NG σε απόδοση 1.75.

Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με την Πρέμιερ Λιγκ και πάμε στο ματς Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν πατάει καθόλου καλά η Λέστερ, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-2), έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με Μπέρνλι (2-2) και Κρίσταλ Πάλας (2-2), κάνει γκέλες αμυντικά και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι υποχρεωμένη να κερδίσει έπειτα από διαδοχικές γκέλες με Άστον Βίλα (0-1) και Έβερτον (1-1), είναι ανώτερη ομάδα απ’ τη Λέστερ, που φέτος είναι παντελώς αναξιόπιστη. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.17.

Κλείνουμε με το ματς Νόριτς – Μπράιτον. Δε χωρά σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Νόριτς είναι θλιβερή, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Την περασμένη αγωνιστική πήρε τον πρώτο πόντο της φέτος, στο εκτός έδρας 0-0 με την Μπέρνλι, ήταν η πρώτη φορά που δε δέχτηκε γκολ. Στον αντίποδα, η Μπράιτον κερδίζει τις εντυπώσεις, βγάζει ποιότητα και χαρακτήρα στο παιχνίδι της, θεωρούμε ότι μπορεί να κερδίσει. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.22.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

18.15 Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης NG (1.75 @ betshop)

17.00 Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 (2.17 @ betshop)

17.00 Νόριτς – Μπράιτον 2 (2.22 @ betshop)