Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Η Μπρούσκε έκανε αυτό που έπρεπε χθες, πήρε τη νίκη και επιβεβαίωσε το προγνωστικό μου, ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια απόψε. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Πλουραλισμός απόψε, αφού θα ασχοληθώ με τρία πρωταθλήματα (!), την Λιγκ 2 της Αγγλίας, την Λιγκ 1 της Σκωτίας και την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Και οι επιλογές περιλαμβάνουν και μία «πυρηνική βόμβα»!

Κόλτσεστερ – Χάρογκεϊτ Προγνωστικά

Για μία ακόμη φορά θα εμπιστευτώ την αγαπημένη μου ομάδα στην Λιγκ 2, που έγινε τέτοια επειδή την υποτιμούν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες. Εγω γράψει επανειλημμένως πώς το θέμα είναι να παίζουμε σωστά, ακόμη και αν χάσουμε. Και αυτό επιτάσσει το ποντάρισμα στην Χάρογκεϊτ, την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, η οποία έχει χάσει φέτος μόνο από την Πορτ Βέιλ εκτός (την είχα ποντάρει και εκεί), με οκτώ νίκες κατά τα άλλα σε 13 αγώνες. Πόσο μάλλον όταν απέναντι της έχει την Κόλτσεστερ, η οποία δεν έχει νίκη εντός στο πρωτάθλημα, με τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια! Με αυτά τα δεδομένα αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό σε τιμή 2,26 στην Betshop.

Σκάνθορπ – Φόρεστ Γκριν Προγνωστικά

Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας ή της Σκοτίας δεν νοείται κατ’ εμέ να υπάρχουν τόσο δυνατά φαβορί, από πλευράς απόδοσης, όπως προσφέρεται η Φόρεστ Γκριν απόψε. Δηλαδή δεν είναι τόσο καλύτερη από την Σκάνθορπ, έστω και αν ο βαθμολογικός πίνακας έχει τη μία πρωτοπόρο και την άλλη ουραγό. Ειδικά τόσο νωρίς στη σεζόν! Επίσης τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που συγκεκριμένα σε τέτοια ζευγάρια, ο ουραγός έχει κάνει «κηδεία» στον πρωτοπόρο. Από φόρμα ή παράδοση δεν προκύπτει, είναι καθαρά προσωπική επιλογή «ενστίκτου» και εμπειρίας. Οι πιο συντηρητικοί μπορείτε να καλυφθείτε, είτε με DNB, είτε με διπλή ευκαιρία, εγώ θα κυνηγήσω τη «βόμβα», γνωρίζοντας τι παίζω, έτσι; Ο άσος στο 6,45 στην Betshop.

Κλάιντ – Μοντρόουζ Προγνωστικά

Η Μοντρόουζ δείχνει σε ελαφρώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο, αφού δυσκόλεψε και ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας στο Τσάλεντζ Καπ. Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, έχοντας βέβαια τρεις ισοπαλίες σε πέντε αναμετρήσεις. Σε κάθε περίπτωση, η Κλάιντ είναι μία ομάδα στα μέτρα της και μπορεί να φύγει με τη νίκη από το συγκεκριμένο γήπεδο. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό στο 2,25 στην Betshop.

Κονφιάνσα – Αβαϊ Προγνωστικά

Για να είμαι ειλικρινής περίμενα χαμηλότερη εδώ την απόδοση του διπλού. Η Αβαϊ παλεύει για την άνοδο, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αισθάνεται άνετη και έχει δύο σερί νίκες εκτός, τέσσερις συνολικά στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και μόνο δύο ομάδες έχουν περισσότερες νίκες εκτός από αυτήν! Από την άλλη μεριά η Κονφιάνσα μόνο με θαύμα θα σωθεί, παρόλο που προσπαθεί τώρα τελευταία, αν και έχασε τον τελευταίο αγώνα στο γήπεδό της. Αλλωστε έχει τις περισσότερες ήττες από κάθε άλλη ομάδα εντός και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Με αυτά τα δεδομένα, μάλλον το φαβορί είναι πεντακάθαρο. Ελπίζω να την προλάβετε κάποιοι σε τόσο καλή τιμή και να μην πέσει κάτω από το 2,00, αν και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θεωρείται θετικό για την έκβαση του σημείου! Αυτή τη στιγμή αξίζει το ποντάρισμα, ξεκάθαρα, στο διπλό της Αβαϊ στο 2,08 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Κόλτσεστερ – Χάρογκεϊτ 2 (2,26 @ Betshop)

17:00 Σκάνθορπ – Φόρεστ Γκριν  1 (6,45 @ Betshop)

17:00 Κλάιντ – Μοντρόουζ 2 (2,25 @ Betshop)

03:00 Κονφιάνσα – Αβαϊ 2 (2,08 @ Betshop)