Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Τη Δευτέρα η στήλη είχε 1/2 επιβεβαιωμένες επιλογές, βγήκε το Over 3 στο ματς Βόρεια Μακεδονία – Γερμανία σε απόδοση 1.80, ενώ δεν πέρασε ο ρισκαδόρικος άσσος της Σλοβενίας, που ηττήθηκε εντός έδρας απ’ τη Ρωσία (1-2). Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Α’ Βραζιλίας Προγνωστικά

Σήμερα θα μας απασχολήσουν δύο αναμετρήσεις απ’ τη Βραζιλία, εκεί το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, μάλιστα βρίσκεται προς το φινάλε του. Ξεκινάμε απ’ το ματς Ατλέτικο Μινέιρο – Σάντος, εκεί που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι οι γηπεδούχοι. Έρχονται από εντός έδρας νίκης επί της Σεαρά (3-1), είχε προηγηθεί η γκέλα με τη Σαπεκοένσε (2-2 εκτός έδρας), εντός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, έρχονται από οκτώ σερί νίκες με επιμέρους σκορ 20-3! Παραμένει στην πρώτη θέση η Ατλέτικο Μινέιρο, είναι στο +11 απ’ τη δεύτερη Φλαμένγκο, έχει όμως δύο ματς περισσότερα.

Στον αντίποδα, η Σάντος είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, έρχεται από εντός έδρας σπουδαία νίκη 1-0 επί της Γκρέμιο, ήταν το πρώτο “τρίποντο” έπειτα από εννέα αγωνιστικές! Εκτός έδρας δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θα ήθελε, σκοράρει με μεγάλη δυσκολία. Θεωρούμε ότι η Ατλέτικο Μινέιρο θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα πάρει αυτό που θέλει με πειστικό τρόπο, όπως συνηθίζει στο γήπεδο της. Επιλέγουμε Ατλέτικο Μινέιρο -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.82 στην Betshop.

Συνεχίζουμε με το ματς Σαπεκοένσε – Ατλέτικο Παραναένσε, ματς που λογικά θα πάει… μονόπατα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από εκτός έδρας ήττα 5-2 απ’ την Ιντερνασιονάλ, σε ματς που διασύρθηκε ολοκληρωτικά, δέχτηκε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Ήταν η τρίτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, μετρούν 12 πόντους και δεν έχουν ελπίδες παραμονής, βρίσκονται στο -16 απ’ τη σωτηρία, ουσιαστικά έχουν ήδη υποβιβαστεί.

Στον αντίποδα, η Ατλέτικο Παραναένσε έρχεται από εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ την Μπαΐα, ωστόσο νωρίτερα πήρε τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, τα δύο εντός έδρας. Με 33 πόντους καταλαμβάνει την όγδοη θέση, είναι στο -4 απ’ την εξάδα, σήμερα οφείλει να κερδίσει, θεωρούμε ότι θα το κάνει κόντρα στην ουραγό και αποκαμωμένη Σαπεκοένσε. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

01.00 Ατλέτικο Μινέιρο – Σάντος Ατλέτικο Μινέιρ0 -1 (1.82 @ betshop)

01.00 Σαπεκοένσε – Ατλέτικο Παραναένσε 2 (2.15 @ betshop)