flamengo

Μαγική εικόνα το ματς στη Σόλνα χθες το βράδυ, η Εθνική μας ήταν πολύ καλύτερη των Σουηδών, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε όλες τις μονομαχίες, είχε δύο δοκάρια και σίγουρα θα έπρεπε να προηγούνταν στην ανάπαυλα. Καλύτερη και στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, όλα άλλαξαν στο πέναλτι του Μαυροπάνου. Ο Ίσακ έκανε τη διαφορά σε δύο φάσεις, πήρε την εσχάτη των ποινών στο 59′, σκόραρε ο ίδιος 10 λεπτά αργότερα και μας επιβεβαίωσε το δυνατό σημείο στο Over 1.5 της Σουηδίας και το Anytime του σε απόδοση 2.50. Στα πονταρίσματα με τα γκολ, στα άλλα προκριματικά του Μουντιάλ, αστοχήσαμε. Το ΟυκρανίαΒοσνία έμεινε στο 1-1, πήγε κουβά το Over 2.5, ενώ το Λουξεμβούργο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στην Πορτογαλία (5-0).

Απολογισμός Τρίτης στις +11.5 μονάδες και συνεχίζουμε. Πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης.

Φλαμένγκο – Ζουβεντούδε Προγνωστικά

Το δυνατό μας σημείο σήμερα έρχεται από το Μαρακανά, όπου στη 01:00 η περσινή πρωταθλήτρια Φλαμένγκο μάχεται να μείνει στην κούρσα του φετινού τίτλου, υποδεχόμενη τη Ζουβεντούδε. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Γκαούτσο, την Κυριακή πέρασε πειστικά από τη Φορταλέζα (0-3) και συμπλήρωσε 6 ματς αήττητη (4-2-0). Είναι στο -9 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και μπορεί να βρεθεί σε απόσταση βολής. Στο τελευταίο εντός κέρδισε εύκολα την Παραναένσε με 3-0.

Η Ζουβεντούδε είναι χαμηλά στον πίνακα, 15η με 28 πόντους συγκομιδή, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και έχει μόνο μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια της (1-6-3). Την Κυριακή πήρε το βαθμό με την Αμέρικα Μινέιρο εντός έδρας στο 1-1, σκοράροντας για 13ο συνεχόμενο παιχνίδι! Έχει βρει δίχτυα και στις 6 τελευταίες της εξόδους!

Περιμένουμε την ποιοτικότερη Φλαμένγκο να μπει δυνατά για τη νίκη, ώστε για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή, είναι ξεκάθαρα το φαβορί του αγώνα, αλλά για να πάρουμε αξία θα αγορασουμε τον άσσο συνδυαστικά με το Over 2.5, σε απόδοση 2.15, αφού η Ζουβεντούδε έχει δείξει ότι μπορεί να συμβάλλει σε ανοιχτό ματς.

Φορταλέζα – Γκρέμιο Προγνωστικά

Λίγο αργότερα, στις 02:30, η Φορταλέζα υποδέχεται την Γκρέμιο. Στην 5η θέση του Μπραζιλεϊράο οι γηπεδούχοι, στον πόντο από την 4αδα με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και ανάμικτα αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα (3-0-4). Από τα 7 τελευταία παιχνίδια της, στα 6 επιβεβαιώθηκε το No Goal, όπως και στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Η Γκρέμιο είναι προτελευταία στη βαθμολογία, με 23 πόντους, στο -5 από τις θέσεις παραμονής, αλλά με παιχνίδι και παιχνίδια λιγότερα από τους άμεσους ανταγωνιστές της. Την Κυριακή ηττήθηκε στην έδρα της Σάντος με γκολ στις καθυστερήσεις και είναι δίχως “τρίποντο” στο πρωτάθλημα από τις 20 Σεπτεμβρίου (0-1-3). Κλειστά τα εκτός έδρας παιχνίδια της, στα 4/5 και στα 12/14 πιο πρόσφατα επιβεβαιώθηκε το No Goal!

Θα ακολουθήσουμε την τάση των δύο ομάδων σε παιχνίδια με μονόπλευρα γκολ, αφού η Γκρέμιο θα παίξει κλειστά και για το “Χ”. Επιλογή μας το No Goal, σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

01:00 | Φλαμένγκο – Ζουβεντούδε | 1 & Over 2.5 (2.15 @ Bet365)

02:30 | Φορταλέζα – Γκρέμιο | No Goal (1.75 @ Betshop)