prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 11 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Α’ Βραζιλίας.

Κουιάμπα – Σάο Πάολο Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Κουιάμπα, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εκτός 2-2 με τη Γκρέμιο. Μπορεί να είχε λιγότερες ευκαιρίες, ωστόσο προηγήθηκε δυο φορές στο παιχνίδι, για να δεχθεί ισάριθμες την ισοφάριση. Πανηγύρισε δυο νίκες στα έξι τελευταία εντός της, έχοντας ακόμη από δυο ισοπαλίες και ήττες. Από ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων προέρχεται από την πλευρά της η Σάο Πάολο, στο οποίο και μετράει μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τη Σάντος. Είχε περισσότερες ευκαιρίες και προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο δεν ήταν ικανή να κρατήσει το προβάδισμα της μέχρι τέλους. Κάπως έτσι, παραμένει χαμηλά στην κατάταξη, εκτός στόχων και στο -1 από την αποψινή της αντίπαλο. Δεν πανηγύρισε κάποιο διπλό στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-1).

Απογοητευτική η μέχρι τώρα παρουσία της Σάο Πάολο στο πρωτάθλημα, που παραμένει χαμηλά και εκτός στόχων. Χωρίς άγχος η νεοφώτιστη Κουιάμπα, από τη στιγμή που παίζει στην έδρα της, είναι ικανή να πάρει αποτέλεσμα απόψε. Επιλογή μας, το σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:00 Κουιάμπα – Σάο Πάολο: 1Χ (1.72 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!