Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η Τζαμάικα δεν μπόρεσε να βάλει γκολ, ο Παναμάς δέχθηκε το πρώτο τέρμα του Ελ Σαλβαδόρ στον όμιλο και έγινε το τζάκποτ και χθες. Σήμερα έχει πολλά παιχνίδια εθνικών ομάδων, δεν θα ασχοληθώ, θα κρατήσω μία επιλογή από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας που μοιάζει αρκετά καλή στα μάτια μου. Πάμε να δούμε την σημερινή μου επιλογή για το στοίχημα.

Κοριτίμπα – Κρουζέιρο Προγνωστικά

Η Κοριτίμπα είναι η πρωτοπόρος της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, αν και δεν είναι πολύ μακριά από την πέμπτη θέση που δεν εξασφαλίζει άνοδο, έξι βαθμοί την χωρίζουν για την ακρίβεια. Αυτό σημαίνει πώς μόνο άνετη δεν μπορεί να θεωρηθεί βαθμολογικά. Και αντιμετωπίζει την Κρουζέιρο, η οποία είναι από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας, που μάλλον θα παραμείνει σε αυτήν και του χρόνου. Και το θέμα δεν είναι αν θα ανέβει ή αν αποφύγει τον υποβιβασμό (!), αφού είναι στην 12η θέση, στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη! Η Κοριτίμπα έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και έχει κερδίσει τις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Κρουζέιρο, η οποία παίζει και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ και βασικό επιθετικό, Μαρσέλο Μορένο, που είναι διεθνής με την εθνική Βολιβίας. Και όμως με όλα αυτά, ο άσος της πληρώνει πάρα πολύ καλά, ως τελείως οριακό φαβορί! Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Κοριτίμπα στο 2,69 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:30 Κοριτίμπα – Κρουζέιρο 1 (2,69 @ Betshop)