Προγνωστικά Α’ Ρουμανίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής.

Παντουρί – Κλουζ (14/08, 18:30): Αήττητη παραμένει μετά από τρεις αγωνιστικές η Παντούρι, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο της και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η Κλουζ μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι τώρα και “καίγεται” για τη νίκη σήμερα με σκοπό να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις μετά και την αφαίρεση βαθμών της. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων που είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Προγνωστικό: 1 (2.21 @ Goalbet)

Βιτορούλ – Τάργκου Μούρες (14/08, 21:00): Σε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ευελπιστεί σήμερα η Βιτορούλ, η οποία μετά τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής, μετράει δυο σερί ήττες. Μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, η Τάργκου Μούρες δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και σήμερα θέλει μια καλή εμφάνιση. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Γκαζ Μετάν (0-2) για το Λιγκ Καπ. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Betshop)