Fenerbahce prognostiko

Καλημέρα σε όλους. Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, από το οποίο ξεχωρίσαμε δύο προγνωστικά στοίχημα, από τα πρωταθλήματα Τουρκίας και Χιλής.

Φενερμπαχτσέ – Κασίμπασα Προγνωστικά

Αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 εντός έδρας ψάχνει σήμερα η Φενερμπαχτσέ. Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί δυνατό ξεκίνημα, έχοντας απολογισμό 5-1-1 στις επτά πρώτες αγωνιστικές, βρίσκεται στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή, έχοντας παιχνίδι λιγότερο από την Τραμπζονσπόρ. Με νίκη έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σήμερα στην πρώτη θέση, υποδέχεται την Κασίμπασα που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη με την εικόνα της, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μεγάλες οι διαφορές δυναμικότητας των δύο ομάδων, περιμένουμε… ξέσπασμα της Φενερμπαχτσέ και θα κρατήσουμε το -1(Ασιατικό) σε απόδοση 1,82 στη Vistabet.

Ουνιόν Εσπανιόλα – Ο’Χίγκινς Προγνωστικά

Έχει χάσει τη σταθερότητα της η Ουνιόν, που ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 από την Αουντάξ Ιταλιάνο και επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα. Βρίσκεται στην 6η θέση και δίνει μάχη για τη συμμετοχή στα πλέι οφ, αναζητά σήμερα αντίδραση και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της, όπου παραμένει αήττητη στα 7/9 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Ο’Χίγκινς επέστρεψε στις επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ουατσιπάτο. Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, συνολικά αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στις 13 τελευταίες αγωνιστικές. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τη συνολική της εικόνα, βρίσκεται στη 13η θέση και μόλις στο +2 από τη ζώνη των μπαράζ παραμονής και συνεχίζει να αγωνίζεται υπό τρομερή πίεση. Ποιοτικότεροι οι γηπεδούχοι, με σοβαρή εμφάνιση μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, άσσος σε απόδοση 1,98.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Φενερμπαχτσέ – Κασίμπασα  Φενερμπαχτσέ -1(Ασιατικό) 1,82 Vistabet.

Ουνιόν Εσπανιόλα – Ο’Χίγκινς Άσσος 1,98 Vistabet.