Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Δε μας βγαίνει τίποτα το τελευταίο χρονικό διάστημα, χθες δεν πέρασαν οι επιλογές μας. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Τσάμπιονς Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε απ’ την αναμέτρηση Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόκειται για αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν αναζητά τους πρώτους πόντους της. Ηττήθηκε 3-2 απ’ τη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα, έρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε στο 0-0 με την Πόρτο στην πρεμιέρα του ομίλου, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της.

Η Μίλαν έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια κόντρα στη Λίβερπουλ, θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα, προηγήθηκε 2-1 στο φινάλε του ημιχρόνου, όμως στο δεύτερο μέρος δεν άντεξε στην πίεση του αντιπάλου. Είναι σε καλή κατάσταση, «χτίζει» νοοτροπία νικητή, τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Ατλέτικο έρχεται από κακές εμφανίσεις, κόντρα στην Αλαβές ήταν… θλιβερή (ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας), ενώ και εναντίον της Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν προβλέψιμη και αργή. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, παίζουν εντός έδρας, επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.90.

Πάμε στο παιχνίδι Πόρτο – Λίβερπουλ. Έκανε καλή εμφάνιση η Πόρτο στην πρεμιέρα, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-0). Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ επικράτησε 3-2 επί της Μίλαν στην πρεμιέρα, έρχεται από εκτός έδρας 3-3 κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Η έξοδος είναι απαιτητική για τη Λίβερπουλ, που έδειξε να έχει αρκετά θέματα στο ανασταλτικό κομμάτι κόντρα στην Μπρέντφορντ. Η Πόρτο είναι πάντα αξιόμαχη στην έδρα της, οφείλει να είναι προσεκτική, θεωρούμε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Επιλέγουμε Πόρτο +1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.72.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης 1 DNB (1.90 @ betshop)

22.00 Πόρτο – Λίβερπουλ Πόρτο +1 (1.72 @ betshop)