Ρεάλ Μαδρίτης Μπενζεμά

Είχε περάσει καιρός, η αλήθεια είναι, που η στήλη είχε μείνει στο…μηδέν, κάποια στιγμή, αναπόφευκτα, θα γινόταν κι αυτό, το παιχνίδι με τα γκολ δε μας βγήκε την Πέμπτη! Στη Γένοβα το over 2.5 στην αναμέτρηση της Σαμπντόρια με τη Νάπολι βγήκε…περίπατο, το έβγαλε μόνη της η εντυπωσιακή ομάδα του Σπαλέτι με το 4-0, μας έλειψε ένα γκολ των γηπεδούχων για το GG που είχαμε επιλέξει συνδυαστικά, είχαν τις στιγμές τους αλλά δεν τα κατάφεραν! Αντιθέτως στην Ανδαλουσία Κάντιθ και Μπαρσελόνα έμειναν μακριά από το over 2.75 στο οποίο είχαμε καταλήξει, απογοητευτικοί οι “μπλαουγκράνα” που, προφανώς, περιμέναμε να…ανεβάσουν το σκορ, βολεύτηκαν οι γηπεδούχοι με την ισοπαλία και λογικό ήταν, η αποβολή, αυστηρή, του Ντε Γιονγκ “έσβησε” το ματς! Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα Προγνωστικά

Με το ένα από τα δύο μεσημεριανά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ θα ασχοληθούμε, αρχικά, σήμερα,  λίγες μέρες μετά από την εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Γουέστ Χαμ που σήμανε και τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άστον Βίλα, στα πέναλτι “λύγισε” κόντρα στην Τσέλσι η ομάδα του Σμιθ! To rotation του Σόλσκιερ στο παιχνίδι με τους Λονδρέζους, λογικά ούτε ένας από τη…μεσοβδόμαδη ενδεκάδα δε θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, κόστισε έναν τίτλο, απογοητευμένος αλλά και αιχμηρός στις δηλώσεις του ο Νορβηγός, περιμένω ό,τι συνέβη και ό,τι ειπώθηκε να κρατήσει τους γηπεδούχους σε εγρήγορση! Ο Καβάνι ίσως ξαναπατήσει, έστω και για κάποια λίγα λεπτά, χορτάρι, ιατρικώς είναι έτοιμος, ο Ράσφορντ παραμένει εκτός, ο Πογκμπά, ως είθισται, “σχοινοβατεί” μεταξύ του άξονα της μεσαίας γραμμής στο “2” και της αριστερής πλευράς στο “3” στο 4-2-3-1 που έχει πια καθιερωθεί για τους “κόκκινους διαβόλους”!

Όσο για την Άστον Βίλα, όπως κάνει πάντα, κάποιες φορές πληρώνει βαρύ τίμημα όπως στο 3-0 από την Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, έτσι και σήμερα την περιμένω επιθετική και απαιτητική στο παιχνίδι, σίγουρα διαθέτει το ταλέντο για να προβληματίσει, σίγουρα…επιδεικνύει νοοτροπία που ευνοεί το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στο ανοιχτό γήπεδο! Τα δεδομένα, τα χαρακτηριστικά και τα…προσόντα των ομάδων μας οδηγούν σε υψηλό σκορ, επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 2.10 η απόδοση! 

Ρεάλ – Βιγιαρεάλ Προγνωστικά

Από την Αγγλία στην Ισπανία, από το μεσημεριανό σε βραδινό…μενού, στις 22:00 η Ρεάλ περιμένει τη Βιγιαρεάλ στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”! Μπενζεμά…λαμπρός οδηγεί τους Μαδριλένους στη σεζόν, 8 γκολ και 7 ασίστ σε 6 παιχνίδια, νούμερα…Μέσι και Ρονάλντο μαζί, δίπλα του ανεβαίνουν και όλοι οι υπόλοιποι, μετά από τους Βινίσιους και Ροντρίγκο στο τελευταίο κόντρα στη Μαγιόρκα ήταν η σειρά του Ασένσιο, χατ τρικ με δύο τελικές πάσες του Γάλλου στο 6-1 επί της Μαγιόρκα! Μαρσέλο, Μεντί, Καρβαχάλ, Κρόος και Μπέιλ συνεχίζουν εκτός, έχει μάθει να ζει με τις απουσίες της η ομάδα του Αντσελότι, Καζεμίρο και Μόντριτς έμειναν εκτός ενδεκάδας, πήραν τις ανάσες τους και λογικά επιστρέφουν!

Πολύ θα ήθελε ο Έμερι να έλεγε το ίδιο για τον σούπερστάρ της Βιγιαρεάλ Ζεράρ Μορένο αλλά…δεν, τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τον ηγέτη του το “κίτρινο υποβρύχιο”, Τσουκουέζε και Ράμπα επίσης δεν μπορούν να βοηθήσουν! Τρεις φορές έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους οι φιλοξενούμενοι, και οι τρεις κόντρα σε περιορισμένων δυνατοτήτων αντιπάλους, και στις τρεις περιπτώσεις δεν κατάφεραν ούτε εκείνοι να σκοράρουν και έμειναν στη λευκή ισοπαλία με Μαγιόρκα, Εσπανιόλ και Γρανάδα! Προφανώς και δεν είναι αυτή η περίσταση, δε βλέπω πως θα καταφέρουν να περιορίσουν τη σε εξαιρετική κατάσταση Ρεάλ, δεν αποκλείω πάντως να βρουν γκολ και από την πλευρά τους! Επιλέγω “άσο” και over 2.5, στο 2.02 η απόδοση! 

Προγνωστικά στοιχήματος

14:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ / OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.10

22:00 ΡΕΑΛ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ / 1 KAI OVER 2.5 @ 2.02