prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Έργκριτε – Εσκιλστούνα Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Έργκριτε, μετρώντας δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με τη Βάρναμο. Αποτέλεσμα δίκαιο, με τις δυο ομάδες να είναι ισάξιες σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη απώλεια, μετά τις δυο νίκες, ούσα παράλληλα στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Αήττητη στα επτά τελευταία εντός της (3-4-0). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Εσκιλστούνα, μετά από δυο αναμετρήσεις, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από τη Βάσαλουντ. Είχε περισσότερες ευκαιρίες και πήρα από πολύ νωρίς το προβάδισμα, στα τελευταία λεπτά όμως έδωσε χώρους και αυτό έφερε την ανατροπή. Κάπως έτσι, είναι στο -1 από την αποψινή της αντίπαλο. Χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-7).

Σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Έργκριτε, η οποία έρχεται από αήττητο σερί και στηρίζει πολλά στην έδρα της, όπου θα προσπαθήσει να πάρει άτυπη ρεβάνς από την αντίπαλο της, για τη συντριβή στον πρώτο γύρο. Απογοητεύει στα εκτός της η Εσκιλστούνα. Επιλογή μας λοιπόν είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Έργκριτε – Εσκιλστούνα: Άσσος (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!