Μίλαν προγνωστικά

Mια “νίκη” και μια “ισοπαλία” είχε χθες για τη στήλη το μενού, στη Μαδρίτη, παρά τη νίκη της Ατλέτικο, εντοπίστηκε η “ισοπαλία”, ας όψεται ο Λουίς Σουάρες που ανέτρεψε το 1-0 με το οποίο οι “ροχιμπλάνκος” βρίσκονταν πίσω στο σκορ με δύο δικά του γκολ! Ο Ουρουγουανός επιθετικός σκόραρε στο 78′ και το 90′, η ομάδα του πήρε, με το 2-1, το τρίποντο, εμείς πήραμε, με το -1.00 ασιατικό για τους πρωταθλητές που είχαμε επιλέξει, πίσω το ποντάρισμά μας! Ποντάρισμα που απέδωσε απολύτως στο παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Ίντερ στο “Αρτέμιο Φράνκι”, ανατροπή και σε αυτή την περίπτωση για τους φιλοξενούμενους, επικράτησαν με 3-1 παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, δικαιώθηκε το over 3.00 ασιατικό στο οποίο είχαμε καταλήξει! Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Μίλαν – Βενέτσια Προγνωστικά

Από το Μιλάνο ξεκινάμε απόψε τη…βόλτα μας, στο “Σαν Σίρο” η Μίλαν υποδέχεται τη Βενέτσια, σέντρα στις 21:45! Mετά από τη θαρραλέα εμφάνιση στο “Άνφιλντ” κόντρα στη Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ από την οποία βαθμολογικά μπορεί να μην πήρε κάτι, κέρδισε σίγουρα όμως σε αυτοπεποίθηση και…πίστη στο σχέδιο, η ομάδα του Πιόλι πήγε στο Τορίνο και έφυγε με το βαθμό,  1-1 με τη Γιουβέντους! Τα προβλήματα παραμένουν, Ιμπραχίμοβιτς, Ζιρού, Κιάερ, Καλάμπρια, Κρούνιτς και Μπακαγιόκο δεν μπορούν να βοηθήσουν, παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα δείχνει να ανταποκρίνεται, αυτό περιμένω κι απόψε!

Από την πλευρά της η Βενέτσια προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1, δέχθηκε μάλιστα το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, από την Σπέτσια, μετά από τη λευκή ισοπαλία με τη Φροζινόνε έχει δεχθεί 8 γκολ στα 4 παιχνίδια που ακολούθησαν, μεγάλα τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία! Λετζερίνι, Φιορντιλίνο και Σίγκουρντσον οι απουσίες για τον Τζανέτι, δεν εγκαταλείπει το 4-3-3, έτσι όπως “κουμπώνει” η διάταξή του με το 4-2-3-1 του Πιόλι περιμένω η τριάδα Σαλεμέκερς, Λεάο και Ντίαθ να πάρει πολύ παιχνίδι για τους “ροσονέρι”! Η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής, περιμένω άνετη νίκη της Μίλαν, επιλέγω -2.00 ασιατικό για τους γηπεδούχους, στο 2.10 η απόδοση!

Ρεάλ – Μαγιόρκα Προγνωστικά

Από το Μιλάνο στη Μαδρίτη, η σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από την ανατροπή των τελευταίων λεπτών κόντρα στη Βαλένθια, Ρεάλ, περιμένει τη νεοφώτιστη Μαγιόρκα, σέντρα στις 23:00! Κρόος, Μπέιλ, Μεντί, Καρβαχάλ και Μαρσέλο δεν υπολογίζονται από τον Αντσελότι που ετοιμάζεται για αλλαγές, ενδείκνυται θεωρητικά για rotation ο αντίπαλος! Το γράφαμε και πριν από το ματς στο “Μεστάγια” και μας δικάιωσε στο 100%, ο Βινίσιους είναι φέτος ένας άλλος, θεαματικά καλύτερος ποδοσφαιριστής, έχει επιτέλους καταφέρει να βάλει ουσία, ώριμη σκέψη αλλά και…προσεκτική ενέργεια στο παιχνίδι του, τα προσόντα ήταν πάντα εκεί! Κoντά του και η σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Μπενζεμά, αυτή την περίοδο οι δυο τους δείχνουν ικανοί να…επιβληθούν σε οποιαδήποτε άμυνα! Κοντά τους ανεβαίνει και ο Ροντρίγκο, “έρχεται” και ο Γάλλος πιτσιρικάς Καμαβινγκά, σε καλό φεγγάρι η “βασίλισσα”!

Με απουσίες τεσσάρων βασικών της άμυνας πηγαίνουν οι “νησιώτες¨ στην πρωτεύουσα, προφανώς και το παιχνίδι δεν το μετρούν στον…προϋπολογισμό τους, περιμένω να παίξουν ελεύθερα, η βαθμολογική τους θέση το επιτρέπει, δεν αποκλείω να βρουν τη στιγμή τους απέναντι στον Κουρτουά, δε φημίζεται δα και για την ανασταλτική της λειτουργία η Ρεάλ, μόνο στην έδρα της Μπέτις κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της! Επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 1.98 η απόδοση! 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

21:45 ΜΙΛΑΝ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ / ΜΙΛΑΝ -2.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.10

23:00 ΡΕΑΛ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ / OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 1.98