lanus prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Δύο τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα που έρχονται από το πρωτάθλημα Αργεντινής και τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Ντεφένσα ι Χουστίσια – Μπάνφιλντ Προγνωστικά

Βαθμούς από την Μπόκα Τζούνιορς έκοψε την προηγούμενη αγωνιστική η Ντεφένσα, που τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα της ιδανικά, ενώ έχει την παράδοση υπέρ της κόντρα στην Μπάνφιλντ, καθώς παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία μεταξύ τους ματς για όλες τις διοργανώσεις. Σε κακή κατάσταση η Μπάνφιλντ που έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη φέτος στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει συνολικά καλύτερο πρόσωπο, έχουν σήμερα το προβάδισμα και θα κρατήσουμε το 1(DNB) σε απόδοση 1,70 στη Vistabet.

Λανούς – Νιούελς Ολντ Μπόις Προγνωστικά

Το εμπόδιο της Ιντεπεντιέντε κατάφερε να ξεπεράσει την προηγούμενη αγωνιστική η Λανούς, που πανηγύρισε τη νίκη με 1-0. Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη, ενώ στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη στα 9/11 φετινά ματς, πραγματοποιώντας θετικό ξεκίνημα. Από την άλλη η Νιούελς έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στη σημερινή αναμέτρηση και θέλει να αφήσει στην άκρη τη συντριβή από τη Ρίβερ Πλέιτ με 4-1. Αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα και εκτός έδρας. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται υπό τρομερή πίεση. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Ντεφένσα ι Χουστίσια – Μπάνφιλντ 1(DNB) 1,70 Vistabet.

Λανούς – Νιούελς Ολντ Μπόις Goal/Goal 1,80 Vistabet.