prognostika stoixima estoril

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. 2/2 για τη στήλη χθες Σάββατο, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι δύο προτάσεις από το πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Τραμπζονσπόρ επιβεβαίωσε το “διπλό”, ενώ η Μπεσίκτας επικράτησε με 3-2 της Αντάλιασπορ, σε ένα παιχνίδι που προτείναμε το Goal/Goal. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από Τουρκία και Πορτογαλία.

Εστορίλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας Προγνωστικά

Εντυπωσιακή στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Εστορίλ που παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών. Επικράτησε με 2-1 της Τοντέλα εκτός έδρας στο τελευταίο ματς, προηγήθηκε η ισοπαλία με την Γκιμαράες (0-0) αλλά και οι νίκες κόντρα σε Αρούκα (0-2), Πάκος Φερέιρα (1-3) και Μαρίτιμο (2-1). Από την άλλη η Σπόρτινγκ θέλει να αφήσει στην άκρη τη συντριβή από τον Άγιαξ με 5-1 και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχει στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, περιμένουμε πως δεν θα έχει εύκολη αποστολή στην έδρα της σκληροτράχηλης Εστορίλ, περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2,05 στη Vistabet.

Γκιρεσούνσπορ – Κόνιασπορ Προγνωστικά

Απογοητεύει με την εικόνα της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Γκιρεσούνσπορ, που έχει ηττηθεί και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στα δεδομένα της Super Lig. Από την άλλη η Κόνιασπορ βρίσκεται σε αντίθετη κατάσταση, επικράτησε με 3-1 της Αλτάι την προηγούμενη αγωνιστική και παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών. Σε συνέχεια από πέρσι συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το μομέντουμ, είναι ποιοτικότεροι και πιο έμπειροι, θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 2,00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Εστορίλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας Goal/Goal  2,05 Vistabet

Γκιρεσούνσπορ – Κόνιασπορ 2(DNB)  2,00 Vistabet