colo colo prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Με 1/2 έκλεισε η στήλη χθες Δευτέρα, καθώς επιβεβαιώθηκε το 2(DNB) της Εστορίλ, αντίθετα όχι και το 2(DNB) της Βίσλα Πλοκ. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα Χιλής και το Κόνφερενς Λιγκ.

Κόλο Κόλο – Έβερτον Βίνια Προγνωστικά

Ασταμάτητη η Κόλο Κόλο θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα συνέχεια στις επιτυχίες, προκειμένου να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή και με απόσταση από τις αντιπάλους της. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε με 3-2 της Ο’ Χίγκινς, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, προηγήθηκε η κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Έβερτον, συνολικά παραμένει αήττητη στα 18/19 τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Από την πλευρά της η Έβερτον αναζητά εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε με 1-0 της Παλεστίνο, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Μεγάλες οι διαφορές δυναμικότητας των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και το πλεονέκτημα έδρας, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1,70 στη Vistabet.

Μακάμπι Χάιφα – Φέγενορντ Προγνωστικά

1η αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, η Μακάμπι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο στην έδρα της και με τη στήριξη του κόσμου της θα ψάξει σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα, κόντρα στη Φέγενορντ που έχει τον τίτλο του φαβορί. Συνολικά η Μακάμπι συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ηττήθηκε σε ένα από τα δέκα τελευταία. Από την άλλη η Φέγενορντ πρόκειται για μια ποιοτικότερη ομάδα με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο δεν “πατάει” καλά στα τελευταία παιχνίδια, καθώς ηττήθηκε στα δυο πιο πρόσφατα και αναζητά αντίδραση. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1,70.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Κόλο Κόλο – Έβερτον Βίνια Άσος 1,70 Vistabet.

Μακάμπι Χάιφα – Φέγενορντ  Goal/Goal 1,70 Vistabet.