Maccabi Tel Aviv prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια από τις αναμετρήσεις για το Κόνφερενς Λιγκ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αλασκέρτ Προγνωστικά

Μετά από δυο εντός συνόρων αγώνες, η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα, μετά και το εντός 1-1 με τη Μακάμπι Πέταχ Τίκβα. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, πήρε δίκαια το προβάδισμα, ωστόσο στην επανάληψη, έδωσε χώρους στην αντίπαλό της, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση. Σε ότι αφορά το κομμάτι της Ευρώπης, είναι αήττητη σε έξι παιχνίδια για φέτος, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Αλασκέρτ, με δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και την ήττα 3-2 που υπέστη στην έδρα της Αραράτ. Προσπάθησε αρκετά, ωστόσο δεν ήταν ικανή να σταθεί εμπόδιο στην ανωτερότητα της αντιπάλου της και να πάρει το κάτι θετικό. Ξεκίνησε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως τόσο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν τα κατάφερε. Συνεχίζει έτσι μέσω του Κόνφερενς Λιγκ, δίνοντας για πρώτη φορά το παρόν σε ομίλους.

Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει και περισσότερες παραστάσεις στην Ευρώπη από την Αλασκέρτ, ούσα παράλληλα και αήττητη φέτος εκτός των συνόρων. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, περιμένουμε να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση, οπότε και επιλογή μας είναι το Άσσος Ημίχρονο σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:30 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αλασκέρτ: Άσσος Ημίχρονο (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!