Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν μπόρεσε τελικά η Χάρογκεϊτ να κερδίσει χθες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν παίξαμε σωστά. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Και σήμερα θα ασχοληθώ με αγώνες από την Αγγλία και τις μικρές κατηγορίες της, αλλά και από την Σκωτία.

Σουίντον – Πορτ Βέιλ Προγνωστικά

Η Σουίντον έχει ξεκινήσει πολύ καλύτερα το πρωτάθλημα από την Πορτ Βέιλ, αφού έχει δύο σερί νίκες στο γήπεδό της και είναι αήττητη εκεί μετά την πρεμιέρα που έχασε. Η φιλοξενούμενη έχει πετύχει μόλις μία νίκη στη σεζόν, η οποία μάλιστα ήταν και αναπάντεχη, στην έδρα της πρωτοπόρου Φόρεστ Γκριν. Επιπλέον η Σουίντον έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Πορτ Βέιλ, έχοντας να χάσει εντός από αυτήν από το 2005, με εφτά νίκες σε εννιά αγώνες από τότε! Μοναδικό αρνητικό το γεγονός πώς η Πορτ Βέιλ έχει πετύχει τη μοναδική της νίκη στην «πλάτη» μας, όταν την είχα κοντράρει απέναντι στη Φόρεστ Γκριν. Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί το έργο… Ο άσος της Σουίντον στο 2,49 στην Betshop.

Γουίλντστοουν – Ολτρινχαμ Προγνωστικά

Η Γουίλντστοουν ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στη σεζόν, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε τέσσερις αγώνες. Απόψε υποδέχεται την Ολτρινχαμ η οποία έχει δύο νίκες σε τρεις αγώνες, η μία μακριά από την έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε ελαφρώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο, αξίζει κάποιος να ποντάρει στη νίκη της Ολτρινχαμ, το διπλό στο 2,51 στην Betshop.

Αννάν – Στενχάουσμιρ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε την απόδοση – απορία της ημέρας. Η Αννάν Αθλέτικ έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος και θα είναι πιο ξεκούραστη, έχοντας να παίξει δύο εβδομάδες. Η Στενχάουσμιρ είναι ουραγός, χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με τρεις ήττες σε πέντε αγωνιστικές. Και όμως ο άσος της φορμαρισμένης γηπεδούχου πληρώνει πάνω από 2,00! Οκ, Σκωτία είναι, αλλά οφείλουμε να τιμήσουμε αυτή την απόδοση, ο άσος της Αννάν στο 2,10 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Σουίντον – Πορτ Βέιλ 1 (2,49 @ Betshop)

17:00 Γουίλντστοουν – Ολτρινχαμ 2 (2,51 @ Betshop)

17:00 Ανναν – Στενχάουσμιρ 1 (2,10 @ Betshop)