Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Έστω και με καθυστέρηση εβδομάδων, η Σούπερ Λιγκ πηγαίνει επιτέλους στη σέντρα. Ένα ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα, με μηδενικό ενδιαφέρον για τον πελάτη, παρά μόνο για το συμφέρον των ομάδων. Ωστόσο, είναι το «δικό μας» πρωτάθλημα και οφείλουμε να το στηρίξουμε! Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Σούπερ Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τις σημερινές προβλέψεις με την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης. Κάθε πρεμιέρα έχει «παγίδες», αυτό το αναφέρουμε κυρίως σχετικά με τους γηπεδούχους, οι οποίοι κάνουν νέα αρχή με τον Γιάννη Αναστασίου στην άκρη του πάγκου και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Οι Αγρινιώτες έκαναν «λίφτινγκ» στο ρόστερ, αντιλήφθηκαν ότι πρέπει να προσεγγίσουν διαφορετικά την κατάσταση, ειδάλλως πάλι θα έχουν προβλήματα με την παραμονή. Η εικόνα τους ήταν καλή στα φιλικά, όμως σίγουρα θα χρειαστούν χρόνο.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι “δεμένη” ομάδα, έχει ίδιο προπονητή και ταυτότητα με πέρυσι, οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ήταν ελάχιστες και σίγουρα δεν επηρεάζουν τη νοοτροπία του. Ήταν εξαιρετικός στα φιλικά, πήρε μερικές μεγάλες νίκες, πορεύτηκε αήττητος. Εκτιμούμε ότι μπορεί να ξεκινήσει με νίκη τη σεζόν, του δίνουμε προβάδισμα. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.80 στην Betshop.

Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ. Η Γουέστ Χαμ έχει επιθετική φιλοσοφία, είναι γρήγορη και αποτελεσματική, έχει σκοράρει 10 γκολ σε τρία ματς, μετράει 7 πόντους. Αμυντικά δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη, μπορεί να γίνει η ζημιά απ’ τη Σαουθάμπτον, που έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) και Νιουκάστλ (2-2). Περιμένουμε καλό ματς, με ρυθμό, επιλέγουμε Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.09.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Γουότφορντ – Γουλβς για την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει φέτος με τη Γουλβς, δεν παίρνει αυτό που δικαιούται με βάση την απόδοση της. Έχει 3/3 ήττες στην Πρέμιερ και θα μπορούσε άνετα να έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία ή ακόμη και τρεις νίκες! Είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα σε τελικές προσπάθειες, βγάζει πολύ καθαρές ευκαιρίες, όμως δεν έχει αποτελεσματικότητα. Η Γουότφορντ έρχεται από δύο σερί κακές εμφανίσεις, θεωρούμε ότι κάποια στιγμή θα έρθουν τα γκολ για τους «λύκους», ποντάρουμε ότι σήμερα θα σπάσουν το «ρόδι». Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.26.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

18.15 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 2 DNB (1.80 @ betshop)

17.00 Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ Over 3 (2.09 @ betshop)

17.00 Γουότφορντ – Γουλβς 2 (2.26 @ betshop)