prognostika stoiximatos estudiantes

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. και καλή εβδομάδα. Με 1/2 έκλεισε η στήλη χθες Κυριακή, καθώς επιβεβαιώθηκε ο άσος της Ουρουγουάης, αντίθετα όχι και το Over 2 στην αναμέτρηση Πατρονάτο – Ταγιέρες. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Χιλής.

Κομπρεσάλ – Νουμπλένσε Προγνωστικά

20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Χιλής η Κομπρεσάλ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, παραμένει αήττητη στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην 9η θέση, στο -2 από τη ζώνη των πλέι οφ. Από την άλλη η Νουμπλένσε έρχεται από τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Μελιπίγια και θέλει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα για πρώτη φορά μετά τις 23/06, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 12 αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και έχουν παρουσιάσει συνολικά καλύτερο πρόσωπο, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1,98 στη Vistabet.

Βελέζ – Ουνιόν Προγνωστικά

Συνέχεια στο αήττητο σερί της θα προσπαθήσει να δώσει η Βελέζ, που επικράτησε με 3-0 της Γοδόι Κρουζ την προηγούμενη αγωνιστική.  Τρεις σημαντικοί βαθμοί για την ομάδα του Πελεγκρίνο, που συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη, προηγήθηκε η ισοπαλία με την Ουρακάν (1-1) αλλά και η νίκη κόντρα στη Λανούς (5-1). Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και υποδέχεται την Ουνιόν Σάντα Φε, που έχει κάνει το 2/2 στις τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε Αρχεντίνος (1-0) και Γοδόι Κρουζ (1-2). Δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και θέλουν να αναρριχηθούν, περιμένουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2,07.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Κομπρεσάλ – Νουμπλένσε Άσος 1,98 Vistabet.

Βελέζ – Ουνιόν Goal/Goal 2,07 Vistabet.