Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η Χάρογκεϊτ κέρδισε και με το ίδιο σκορ μάλιστα τη Μάνσφιλντ και ήταν αρκετό αυτό το σημείο για να δώσει σημαντικό κέρδος, παρόλο που η Ντόβερ έχασε, αν και εκεί το παιχνίδι διαβάστηκε σωστά. Δεν έχασε με μεγάλο σκορ, πάλεψε και προηγούταν με 1-2 πριν δεχθεί δύο τέρματα. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Σήμερα πάλι είναι περιορισμένος ο «μπαξές» για να βρούμε κάποια καλή επιλογή, αναγκαστικά θα «ξεπέσουμε» στις εθνικές ομάδες, που επαναλαμβάνω δεν είναι από τις αγαπημένες μου επιλογές.

Βραζιλία – Αργεντινή Προγνωστικά

Ισως ένα από τα πιο αδιάφορα ντέρμπι της Νοτίου Αμερικής των τελευταίων ετών, με δεδομένες τις συνθήκες. Οι Βραζιλιάνοι είναι πρωτοπόροι και αήττητοι, έξι βαθμούς πάνω από τους Αργεντίνους, αλλά χέρι – χέρι θα βρεθούν στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έπαιξαν και πριν λίγους μήνες στο γήπεδο που θα αγωνιστούν και σήμερα, με τους Αργεντίνους να κερδίζουν το Κόπα Αμέρικα με νίκη 1-0. Δεν αποκλείεται να επαναλάβουν κάτι ανάλογο σήμερα, αφού παίζουν πλήρης, εν αντιθέσει με τους Βραζιλιάνους που έχουν πολλές απουσίες, κυρίως μεσοαμυντικά, με παίκτες που δεν ταξίδεψαν από την Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση το σετ αποδόσεων θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο μεταξύ δύο ομάδων που όταν παίζουν μεταξύ τους χάνουν συνήθως η μία από την άλλη και αυτές είναι όλες και όλες οι ήττες τους! Θα ρισκάρω στο διπλό της Αργεντινής στο 3,25 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00  Βραζιλία – Αργεντινή  2 (3,25 @ Betshop)