Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η μία από τις δύο επιλογές μου και χθες δικαιώθηκε, αλλά δεδομένου πώς αμφότερες ήταν σε τιμές άνω του 2,00, ήταν αρκετό για να βγει και πάλι ένα μικρό κέρδος. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Να σας ξεκαθαρίσω καταρχάς, πώς σήμερα θα ασχοληθώ με αγώνες του Λιγκ Τρόφι, ενός θεσμού που δεν με ενθουσιάζει και προτιμώ να μην τον ακουμπώ, αλλά δεν έχει και κάτι άλλο να ασχοληθείς! Επιπλέον στις αρχές του θεσμού, που υπάρχουν και οι ομάδες U23 των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και κάποιες ομάδες ψάχνουν νίκες βελτίωσης ψυχολογίας, επομένως μπορεί να υπάρξει κάποια επιλογή.

Στίβενεϊτζ – Τότεναμ U23 Προγνωστικά

Η Στίβενεϊτζ γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ δεν κερδίζει εδώ και τέσσερα παιχνίδια, αλλά στο γήπεδό της παραμένει αήττητη στη σεζόν. Χρειάζεται επομένως μία νίκη για να βελτιώσει την ψυχολογία της. Από την άλλη μεριά η Τότεναμ U23 παίζει καιρό σε αυτή τη διοργάνωση, εδώ και τέσσερα χρόνια, χωρίς να έχει κερδίσει ποτέ, με έξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες! Επομένως με βάση αυτό το δεδομένο, αν ποντάρει κάποιος πώς δεν θα χάσει η Στίβενεϊτζ, μοιάζει σχεδόν πληρωμένος! Και επειδή βοηθάει το σετ αποδόσεων μπορεί κάποιος να ποντάρει στον άσο με κάλυψη στην ισοπαλία. Ο άσος της Στίβενεϊτζ με DNB στο 2,59 στην Betshop.

Σάτον – Κρίσταλ Πάλας U23 Προγνωστικά

Η Σάτον έχασε και από την Ολνταμ, αν και προηγούταν ως το 89ο λεπτό, αναζητώντας ακόμη και την πρώτη της νίκη στη σεζόν! Επομένως όσο αδιάφορος και αν είναι ο θεσμός γι’ αυτήν, στον οποίο συμμετέχει πρώτη φορά, θέλει μία νίκη για να αποκτήσει επιτέλους ψυχολογία νικητή. Από την άλλη μεριά η Κρίσταλ Πάλας U23 συμμετέχει για πρώτη φορά στον θεσμό, δηλαδή πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει ανδρική ομάδα εκτός φιλικής αναμέτρησης! Εμπειρία και θέληση με οδηγούν προς τον άσο της Σάτον στο 2,61 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00  Στίβενεϊτζ – Τότεναμ U23 1 DNB (2,59 @ Betshop)

21:30  Σάτον – Κρίσταλ Πάλας U23 1 (2,61 @ Betshop)