colon santa fe prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες Δευτέρα, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι δυο επιλογές από το πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Τραμπζονσπόρ επικράτησε με 2-1 της Σίβασπορ, σε ένα παιχνίδι που επιλέξαμε τον άσο, ενώ επιβεβαιώθηκε και το Goal/Goal στην αναμέτρηση Γαλατασαράι – Χατάισπορ. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα Αργεντινής.

Ρασίνγκ Κλουμπ – Σεντράλ Κόρδομπα Στατιστικά

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις θέλει να δώσει η Ρασίνγκ, που επικράτησε με 3-0 της Άρσεναλ Σαραντί εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Πραγματοποιεί δυνατό ξεκίνημα, παραμένει αήττητη στις 6/7 πρώτες αγωνιστικές, όπου συνολικά δέχτηκε μόλις ένα τέρμα. Βρίσκεται στη 2η θέση και μόλις στο -1 από την κορυφή και την Ιντεπεντιέντε, ενώ παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο και εντός έδρας. Από την άλλη η Σεντράλ δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Πλατένσε εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, προηγήθηκαν οι ήττες από Πατρονάτο (1-0) και Εστουδιάντες (1-2) αλλά και η ισοπαλία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς (1-1). Έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών και βρίσκεται στην 22η θέση, προβληματίζοντας με την εικόνα της. Μεγάλες οι διαφορές των δυο ομάδων στο ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1,83 στη Vistabet.

Κολόν Σάντα Φε – Σαρμιέντο Προγνωστικά

Αντίδραση μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Αλντοσιβί με 3-0 αναζητά η Κολόν Σάντα Φε. Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, έχει απολογισμό 4-1-2 μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών, υποχώρησε στην 7η θέση και βρίσκεται στο -2 απ’ την κορυφή. Από την πλευρά της η Σαρμιέντο επικράτησε με 3-0 της Ατλέτικο Τουκουμάν εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών, βρίσκεται στη 14η θέση, ενώ μακριά από την έδρα της δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, καθώς  ηττήθηκε στις τρεις τελευταίες εξόδους της, ενώ μετράει μια νίκη στα 13 τελευταία εκτός έδρας ματς. Ποιοτικότεροι και πιο σοβαροί στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι, θα τους στηρίξουμε και θα πάμε τον άσο σε απόδοση 1,75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Ρασίνγκ Κλουμπ – Σεντράλ Κόρδομπα (Άσος 1,83 Vistabet).

Κολόν Σάντα Φε – Σαρμιέντο  (Άσος 1,75 Vistabet).