Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Βγάλαμε το Χ2 της Σαχτάρ Ντόνετσκ κόντρα στη Μονακό την Τρίτη σε καλή απόδοση (2.20), δεν πέρασε για μερικά λεπτά το Χ ημίχρονο στο Σερίφ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Πάκος Φερέιρα – Τότεναμ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά με τον αγώνα Πάκος Φερέιρα – Τότεναμ. Η Τότεναμ έκανε πρεμιέρα στην Πρέμιερ Λιγκ με ιδεατό τρόπο (1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι), πήρε νίκη που της δίνει τρομερή ώθηση και βάζει στην άκρη -έστω για λίγο- την ένταση όλου του καλοκαιριού με το θέμα του Κέιν. Θα παίξει με αλλαγές σήμερα, ωστόσο είναι πολύ ανώτερη απ’ την Πάκος Φερέιρα, που έρχεται από “σφαλιάρα” κόντρα στην Μποαβίστα (εκτός έδρας ήττα 3-0), θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς, “αγοράζουμε” και την απόδοση. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.70.

Ρέιντζερς – Αλασκέρτ Προγνωστικά

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με τον αγώνα Ρέιντζερς – Αλασκέρτ για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν πολύ δυνατό “χαστούκι” απ’ τη Μάλμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αποχαιρέτησαν με δύο ήττες, η δεύτερη εντός έδρας με 1-2, ενώ προηγούνταν και έπαιζαν με παίκτη παραπάνω! Είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Τζέραρντ θα παρουσιαστεί συνειδητοποιημένη για την αναγκαιότητα νίκης και καλής εμφάνισης. Είναι πολύ ανώτερη ομάδα απ’ την Αλασκέρτ, που έχει ήδη εξασφαλίσει παρουσία σε ομίλους (αν αποκλειστεί θα παίξει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ) και δεν “καίγεται”. Μπορεί να πάει ψηλά το σκορ, επιλέγουμε Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Ρέιντζερς – Αλασκέρτ Over 3 (1.80 @ betshop)

21.30 Πάκος Φερέιρα – Τότεναμ 2 (1.70 @ betshop)