Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν πήγε τίποτα καλά με τις επιλογές της περασμένης Τρίτης, αφού καμία από τις δύο μου δεν επιβεβαιώθηκε. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή.

Σήμερα διεξάγονται αρκετοί αγώνες για Γιουρόπα Λιγκ και Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, όμως υπάρχει και μία αναμέτρηση από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η οποία έχει τραβήξει την προσοχή μου. Και δεν θα σταθώ σε κάτι άλλο, αφού τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι αρκετά περίεργα και οι αποδόσεις δεν είναι τέτοιες που με δελεάζουν.

Νοβοριζοντίνο – Κρουζέιρο Προγνωστικά

Η Νοβοριζοντίνο, μετά την χθεσινή νίκη της CSA, μπήκε εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά μπορεί να βγει αν κερδίσει απόψε την Κρουζέιρο, έχοντας μετά την πολυτέλεια να παίξει για δύο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική με την Οπεράριο εκτός έδρας. Βέβαια μπορεί να τα καταφέρει και αν φέρει ισοπαλία, όμως η Κρουζέιρο από τότε που κατέκτησε τίτλο και άνοδο έχει τρεις ήττες! Και στον τελευταίο αγώνα τελείωσε με οκτώ παίκτες, ενώ απόψε θα παίξει με αρκετές αλλαγές, όντας λογικό να έχουν το μυαλό, όσοι παίξουν, στις διακοπές που τους περιμένουν σε μία εβδομάδα! Γι’ αυτό και αξίζει κάποιος να ρισκάρει λίγο και να ποντάρει στον άσο της Νοβοριζοντίνο στο 2,00 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00 Νοβοριζοντίνο – Κρουζέιρο  1 (2,00 @ Fonbet)

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα