τσαρλυ προγνωστικα 131223

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα της Τετάρτης (13/12) από τον Τσάρλυ!

Στον 5ο Όμιλο η Ατλέτικο αντιμετωπίζει σε μάχη πρωτιάς την Λάτσιο. Η ομάδα του Σιμεόνε παίρνει την πρώτη θέση ακόμη και με ισοπαλία. Μόνο μία ματιά, στο ποιες ομάδες έχουν τερματίσει πρώτες και ποιες δεύτερες γίνεται κατανοητό, πόσο μεγάλη διαφορά έχουν τα δύο εισιτήρια.

Ο Σιμεόνε, στην συνέντευξη τύπου τόνισε την αγάπη του για την Λάτσιο, καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής της και πως η πρώτη θέση είναι σημαντική, αλλά όχι ζωτικής σημασίας. Πάντως φρόντισε να φρεσκάρει αρκετά την ενδεκάδα του, την περασμένη Κυριακή με την Αλμερία. Για την Λάτσιο η πρόκριση στους 16 είναι απο μόνη της μία υπέρβαση, ειδικά αν σκεφτούμε πόσο άσχημη χρονιά πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα που βρίσκεται στην 10η θέση.Ατλέτικο

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο

Με το αναπληρωματικό δίδυμο στόπερ

Η ομάδα του Σιμεόνε την ανωτερότητα της, την είχε δείξει και στο Ολύμπικό, όταν είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά έχασε την νίκη στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Προβεντέλ. Είναι αδύναμη αμυντικά η φετινή Λάτσιο και κατεβαίνει στην Μαδρίτη, με αναπληρωματικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας καθώς το βασικό δίδυμο στα στόπερ, Ρομανιόλι, Πάτρικ είναι τραυματίες. Δύσκολα να αντιμετωπιστούν οι φορμαρισμένοι Μοράτα, Γκριζμάν, απο τους διαθέσιμους στόπερ Κασάλε, Χίλα.Ο άσος στο 1,62.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Στα χέρια της Παρί η πρώτη θέση

Στον 6ο Όμιλο είναι τεράστιο παιχνίδι και στοίχημα για την Παρί. Η Ντόρτμουντ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και θέλει ένα βαθμό να υπερασπιστεί την πρώτη θέση. Η Παρί όμως μπορεί να βγει απο πρώτη μέχρι και τρίτη. Η Παρί με δική της νίκη, καθαρίζει, περνάει στους 16 σαν πρώτη. Με ισοπαλία παίρνει την δεύτερη θέση, αρκεί να μην κερδίσει η Νιούκαστλ την Μίλαν, με ήττα παίρνει την δεύτερη θέση, αν έρθει ισόπαλο το Νιούκαστλ-Μίλαν, με όλα τα υπόλοιπα σενάρια, θα είναι στην 3ή θέση. Καταλαβαίνεται πόσο μεγάλη αποτυχία, θα είναι για την πρώτη χρονιά του Ενρίκε, να αποκλειστεί η Παρί απο τους ομίλους.

Θα χτυπήσει με Εμπαπέ, πάνω στους στόπερ

Ο Ισπανός τεχνικός, δήλωσε πως όλα είναι στα χέρια μας, κερδίζουμε και παίρνουμε την πρώτη θέση. Ασφαλώς και είναι στις δυνατότητες, της Παρί να περάσει από το Βεστφάλεν. Η Ντόρτμουντ, άλλωστε δεν τρέχει και καμιά σπουδαία χρονιά. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη και έπεσε στην 5ή θέση. Αυτά τα παιχνίδια, μπορεί να τα καθαρισει ο Εμπάπε. Ο Ενρίκε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θέλει να τον ρίξει πάνω στους βαρύ δίδυμο των Χούμελς, Ζίλε, για να χτυπήσει πάνω στα αργά τους πόδια. Το διπλό στο 1,98.

Προγνωστικά Στοιχήματος