prognostika stoiximatos 06112022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μπορεί να μην το πέτυχε τόσο εύκολα όσο την πρώτη φορά, αλλά η Ίστλεϊ κέρδισε ξανά την Μπόρεχαμ Γουντ, προσφέροντας μας μία ωραιότατη απόδοση κέρδους. Πάμε να δούμε τι κρατάω από τη σημερινή μέρα. 

Απόψε μεταφερόμαστε ήπειρο, πηγαίνουμε στην Νότια Αμερική, εκεί που διεξάγονται δύο εξ αναβολής αγώνες για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Μετά από αυτούς, απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη ενός πρωταθλήματος που φαινόταν από τα πιο βαρετά, πριν γίνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα! Και φυσικά υπάρχει λόγος γι’ αυτό και ακούει στο όνομα μίας ομάδας, Μποταφόγκο! 

Φορταλέζα-Μποταφόγκο Προγνωστικά

Η Μποταφόγκο είχε ξεφύγει κοντά στους 15 βαθμούς στην κορυφή, αλλά μία τεράστια αγωνιστική “κοιλιά” στον δεύτερο γύρο, όπου έχει πάρει μόλις 13 βαθμούς ως τώρα, αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση, μετά από πάρα πολύ καιρό, στο -2 από την πρωτοπόρο Παλμέιρας. Βέβαια ακόμη κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού αν κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της, κατακτά τον τίτλο. 

Από το τελευταίο παιχνίδι της έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες, γι’ αυτό και προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Τιάγκο Νούνιες να αναλαμβάνει. Και θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Φορταλέζα, η οποία ίσως και να είναι η μοναδική ομάδα πιο ντεφορμέ από την Μποταφόγκο αυτή την εποχή! Συγκεκριμένα έχει έξι ήττες στους οκτώ τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, μοιάζοντας φοβερά επηρεασμένη από τον χαμένο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα που έγινε μέσα σε αυτό το διάστημα. 

Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μποταφόγκο, ο νέος προπονητής της οποίας δεν έχει χάσει ποτέ από τον αντίπαλο του, τον Βόιβοντα, ενώ γενικώς απέναντι στη Φορταλέζα έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόνο μία ήττα. 

Στον τελευταίο αγώνα της η Μποταφόγκο απέναντι ε δυνατότερη αντίπαλο εκτός έδρας, έβγαλε ψυχή και έχασε μία νίκη με μία απροσεξία στο τέλος. 

Επειδή το επιτρέπει το σετ αποδόσεων, γισα να μην χάσουμε και εμείς λόγω απροσεξίας, μπορούμε να επιλέξουμε το διπλό με DNB της Μποταφόγκο στο 2,35 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

00:00 Φορταλέζα-Μποταφόγκο 2 (DΝΒ) (2,35 στη Fonbet)