Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Ακόμη μία μέρα, η χθεσινή, όπου η μία από τις δύο επιλογές χάλασε το απόλυτο! Κρίμα που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν μας έκανε το χατίρι, αν και προηγήθηκε. Αλλά ας αφήσουμε το παρελθόν και ας επικεντρωθούμε στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Αλλωστε σήμερα μόνο μία επιλογή μου προέκυψε και όχι από αυτές που είναι οι «αγαπημένες» μου… Όμως θα την αναφέρω, θέλοντας να υπογραμμίσω πως αξία δεν υπάρχει μόνο στις μεγάλες αποδόσεις στο στοίχημα, αλλά και στις μέτριες.

Γενικότερα, η απόδοση που προσφέρεται ένα σημείο προκύπτει από τις πιθανότητες που κρίνει αυτός που βγάζει τις αποδόσεις πώς υπάρχουν για να επιβεβαιωθεί το σημείο… Σε τελείως θεωρητικό επίπεδο, αν κάποιος πιστεύει πώς ένα σημείο θα βγει 100%, ακόμη και σε τιμή 1,01 να το παίξει, έχει κάποια μικρή αξία.

Σαπεκοένσε – Οπεράριο Προγνωστικά

Για να μην «πολυλογώ», θεωρώ πως έχει σημαντική αξία το 1,70 στον άσο της Σαπεκοένσε στην bet365. Αλλωστε εγώ το περίμενα πολύ χαμηλότερα, δεδομένου πως πρόκειται για μία αήττητη εντός έδρας ομάδα, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση (έριξε πέντε γκολ εκτός πριν από λίγες μέρες), την πρωτοπόρο της κατηγορίας, με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Και υποδέχεται μία μέτρια αντίπαλο που το μοναδικό θετικό γι’ αυτήν είναι πώς θα έχει νέο προπονητή. Όταν λοιπόν βλέπεις ένα σημείο σε τιμή 1,70, όταν εσύ το περίμενες στο 1,50, αξίζει να το ποντάρεις.

Αυτά τα πολύ ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:30 Σαπεκοένσε – Οπεράριο 1 (1,70 @ bet365)