Χρειάζεται νίκη ψυχολογίας

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Ούτε χθες βγήκε η επιλογή μου στη Νάσιοναλ Λιγκ, αφού η Γουίλντστοουν έχασε μετά από αρκετό καιρό. Πάμε να δούμε τι βγαίνει σήμερα για στοίχημα, σε μία μέρα που δεν έχει και πολλές επιλογές.

Γι’ αυτό και θα αναγκαστώ να ασχοληθώ με το Λιγκ Τρόφι, έναν θεσμό που δεν είναι και ο αγαπημένος μου. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν έχω να διαλέξω από διοργάνωση εγχώρια, οποιασδήποτε χώρας, και από θεσμό εθνικών ομάδων, πάντα θα επιλέγω την πρώτη! Ειδικά όταν υπάρχουν οι απαραίτητες συνθήκες.

Μπρίστολ Ρόβερς – Τσέλσι U21 Προγνωστικά

Καταρχάς υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με όποια ομάδα κερδίσει να παίρνει την πρόκριση. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσουν πέναλτι και όποια ομάδα κερδίσει σε αυτή την διαδικασία, θα προκριθεί. Επομένως η νίκη στην κανονική διάρκεια δεν είναι μονόδρομος για κάποια ομάδα. Απλά το θέμα είναι πώς η Μπρίστολ Ρόβερς χρειάζεται επειγόντως μία νίκη ψυχολογίας. Εχει μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αλλά καμία στα τέσσερα τελευταία εντός, όμως έδιωξε τον προπονητή της και είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Απόψε θα έχει υπηρεσιακό προπονητή και αποτελεί ένα ερωτηματικό τι ενδεκάδα θα κατεβάσει. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να είναι πιο ποιοτική από τους νεαρούς της Τσέλσι, οι οποίοι μάλιστα εκτός έδρας έχουν τέσσερις ήττες και μόνο μία νίκη σε έξι αγώνες! Επομένως αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με τον άσο της Μπρίστολ Ρόβερς στο 1,99 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:00 Μπρίστολ Ρόβερς – Τσέλσι U21 1 (1,99 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…